Orientační nabídka


 

Národní finále v basketbalu se v Litoměřicích vydařilo

1
Uplynulý víkend v Litoměřicích byl ve znamení basketbalu. Ve sportovní hale Na Kocandě se konalo Národní finále těch nejmladších basketbalistů - ročníku narození 2000 a mladších.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 12. května 2011

Finále pořádal místní basketbalový klub Slavoje pod záštitou Ústeckého kraje, který zastupoval náměstek hejtmanky Arno Fišera a rovněž pod záštitou města Litoměřice, které zastupoval starosta Ladislav Chlupáč. Mladí basketbalisté z dvanácti týmů z celé republiky, mezi nimi i litoměřický tým, svými skvělými výkony nadchli přihlížející publikum z řad odborníků, rodičů, ale i běžných fandů této krásné hry. Všichni oceňovali zejména maximální nasazení dětí při hře i  jejich velmi slušné vystupování v době, kdy měly mezi zápasy volno. Místní Basketbalový klub Slavoje odvedl spoustu dobré práce při přípravě finále, které bylo velmi dobře hodnoceno jeho účastníky z řad trenérů i delegátem ČBF. Za bezproblémový průběh Národního finále v závěru organizátorům poděkoval Arno Fišera, který společně s Levelem Sandersem z Děčína předal  nejlepším týmům i jednotlivcům ocenění za jejich sportovní výkony.

   Nejlepším týmem finále se stal Sokol Sršni Písek; dále 2. Loko Plzeň, 3. BK Snakes Ostrava, 4.  Sokol Pražský a velmi pěkné páté místo obsadil  domácí tým Slavoje. Nejužitečnějším hráčem celého turnaje se stal Vítek Krejčí z Písku, all stars tým vytvořili Patrik Kudry -  Snakes, Filip Hauser - Sokol, Štěpán Borovka - Sršni, Rostislav Jirák - Loko, Jakub Trusina - Slavoj. Nejmladším hráčem celého turnaje byl Péťa Krupka z domácího týmu Litoměřic, kterému je sedm let. Všem účastníkům i organizátorům patří velké poděkování za bezvadný průběh celého finále.

Josef Mayer

1
Organizační tým Národního finále basketbalu ročníku 2000 a mladších s náměstkem hetmanky Arno Fišerou (druhý zleva)

, Levelem Sandersem z Děčína a delegátem ČBF Jiřím Novotným.  Foto: David Mayer  


 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 12.5.2011 / 12.5.2011 | Schváleno / Zrušeno: 12.5.2011 / 11.6.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém