Orientační nabídka


 

Návštěva zastupitelů Moravskoslezského kraje

u
Na sklonku minulého týdne zavítala do našeho kraje návštěva zastupitelů Moravskoslezského kraje v čele s náměstkem hejtmana Karlem Konečným. Na Krajském úřadě Ústeckého kraje delegaci přivítal náměstek hejtmanky Arno Fišera.
Tisková zpráva z 16. 5. 2011
 

 
 

Při pracovním setkání obou náměstků se hovořilo o oblastech a problematice, která je společná oběma krajům. Diskutovalo se o zdravotnictví, o sociální oblasti a o problematice čerpání peněz z evropských dotací. Předmětem jednání byla i oblast cestovního ruchu. Delegace z Moravskoslezského kraje pak jako praktickou ukázku ojedinělých aktivit v rámci cestovního ruchu našeho kraje navštívila uhelné safari v lokalitě povrchového lomu společnosti Czech Coal a Chrám chmele a piva v Žatci.

 

Vedle náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Karla Konečného byl v delegaci člen rady kraje Josef  Babka a předseda finančního výboru Karel Kuboš. Za Ústecký kraj delegaci doprovázel Oldřich Bubeníček, předseda výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost a Stanislav Rybák, předseda kontrolního výboru. Setkání iniciovaly kluby KSČM zastupitelů obou krajů.

 

1
Náměstek hejtmanky Arno Fišera (vpravo) při jednání s náměstekm hejmana Moravskoslezského kraje Karlem Konečným a jeho delegací

2
Zastupitelé Moravskoslezského kraje si nenechali ujít výhled na krajské město z terasy na Větruši

v
Při návštěve v uhelném safari

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 16.5.2011 / 16.5.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém