Orientační nabídka


 

Nečekaná výhra jde do Dětského domova Lipová u Šluknova

dd
Úterý 19. května 2015 bylo pro Vanesku Čonkovou z Dětského domova Lipová u Šluknova velkým dnem. Vyhrála první místo v rámci výtvarné soutěže „Strašák stres“. Slavnostní předání proběhlo v Brně, při příležitosti mezinárodního veletrhu INTERPROTEC 2015, během semináře „Řízení stresu a praxe v malých a středních podnicích“.
 

 
 

Tato výtvarná soutěž byla hodnocena odbornou komisí, složenou ze zástupců Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva zdravotnictví, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Státního úřadu inspekce práce, Českomoravské konfederace odborových svazů, organizátora a partnera soutěže.

Cesta byla dlouhá, ale vyplatila se. Vaneska byla za své 1. místo odměněna tabletem a krásnou malířskou sadou. Dále byli odměněni i pedagogové Renáta Mládková a Aleš Hofman, kteří byli „mladé umělkyni" nápomocni při tvorbě vítězné práce a do soutěže ji přihlásili. Do DD Lipová u Šluknova si tak odvezli dataprojektor a upomínkové předměty, které se týkaly tohoto semináře.

Při této příležitosti jsme se seznámili s příjemnými lidmi v prostředí areálu výstaviště, kde se zároveň konala výstava oceněných obrázků.

Věříme, že jsme se takové akce nezúčastnili naposledy, neboť šikovných dětí a pedagogů máme v našem dětském domově dost a vždy bude o co soutěžit.

Vaneska, teta a strejda z 5. RS, DD Lipová

dd

dd

dd

dd

 

 

 


 




 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 21.5.2015 / 21.5.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém