Orientační nabídka


 

Nejlepší policisté v kraji přebrali ocenění v anketě Policista roku 2014

policie
Včera proběhlo slavnostní předávání ocenění Policisty roku 2014 jednotlivým příslušníkům policie, kteří se v uplynulém roce vyznamenali při plnění služebních povinností, či vykonali mimořádné činy ve službě, ale i mimo ni v civilu a beze zbraně. Akce se konala pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka, který spolu s ředitelem krajského ředitelství policie plukovníkem Tomášem Landsfeldem také předal ceny v hlavní kategorii.
Tisková zpráva ze dne 3. dubna 2015
 

 
 

 

„Jsou to právě policisté, kteří mají nenahraditelnou úlohu při ochraně pořádku, majetku i životů v našem kraji,“ ocenil policisty hejtman. Ceny se udělovaly v kategoriích Zaměstnanec roku, Tým roku, Čin roku a hlavní kategorie Policista roku. Nechybělo ani uvedení do policejní síně slávy.

V hlavní kategorii Policista roku 2014 byli oceněni tito policisté, kteří také za své zásluhy obdrželi věcné dary.

1. místo   nadporučík Josef Šejbl

2. místo   poručík Dagmar Zieglerová

3. místo   kapitán Veronika Balíková

Nadporučík Josef Šejbl nastoupil v roce 1973 do služebního poměru příslušníka Policie ČR. Vykonával několik funkcí na základních útvarech policie a v současnosti jako vedoucí dopravního inspektorátu územního odboru Teplice v jehož čele působí od roku 1992.

Poručík Dagmar Zieglerová je komisařem 1. Oddělení obecné kriminality SKPV, územního odboru Most. Je policistkou vysokých morálních i etických zásad. Do služebního poměru k SKPV nastoupila v roce 1991.

Kapitán Veronika Balíková působí jako vrchní komisařka OKTE. V roce 2008 byla jmenována manažerem kvality a tím započal dlouhodobý proces přípravy pro získání akreditace pro zapsaný znalecký ústav – odbor kriminalistické techniky a expertíz. Řadí se k nejlepším pracovníkům v odvětví biologie.

Ústecký kraj si práce policistů velmi váží. Na konci minulého roku předal hejtman Oldřich Bubeníček Policii ČR speciální vozidlo, které kraj pořídil za 867 tis. Kč právě pro ústecké kriminalisty.

http://www.kr-ustecky.cz/bezpecnostni-rada-usteckeho-kraje-hodnotila-praci-slozek-izs/d-1687077/p1=204704

policista

policie
Hejtman Oldřich Bubeníček a nadporučík Josef Šejbl (1.místo)

policie
Oceněná Dagmar Zieglerová (2.místo)

policie
Kapitánka Veronika Balíková (3.místo)
 

policie

 

policie

policie
Ti, kteří obdrželi medaile za věrnost I. stupně, kterou uděluje policejní prezident za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a za více než třicetileté působení u policie

policie

 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 3.4.2015 / 3.4.2015 | Účinnost od-do: 3.4.2015-3.5.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém