Orientační nabídka


 

Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra
Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc a jeho náměstek Petr Fiala navštívili 6.prosince Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem. Jejich program v největším krajském zdravotnickém zařízení měl dva hlavní body - slavnostní předání jmenovacího dekretu řediteli nemocnice Tomášovi Indrovi a prohlídku nově rekonstruovaného oddělení stomatochirurgie a infekčního oddělení.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 6.12. 2005

 

Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra

 

Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc a jeho náměstek Petr Fiala navštívili 6.prosince Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem. Jejich program v největším krajském zdravotnickém zařízení měl dva hlavní body – slavnostní předání jmenovacího dekretu řediteli nemocnice Tomášovi Indrovi a prohlídku nově rekonstruovaného oddělení stomatochirurgie a infekčního oddělení.

Tomáš Indra byl doposud řízením nemocnice pověřen do konce letošního roku. „Po vyhodnocení jeho účasti ve výběrovém řízení na tuto funkci ho krajská rada vybrala jako nejvhodnějšího uchazeče. Navíc prakticky prokázal, že je dobrým manažerem a že dokáže nemocnici s více než miliardovým rozpočtem efektivně řídit,“ řekl hejtman Jiří Šulc. Za hlavní úkoly ředitele Masarykovy nemocnice považuje hejtman především dokončení její dostavby a definitivní opuštění starého areálu v centru města. „V dlouhodobé perspektivě by pak měl usilovat o zlepšení postavení nemocnice a o to, aby získala obdobné postavení jaké mají krajské nemocnice v jiných regionech, tedy aby se stala univerzitní nemocnicí,“ doplnil náměstek hejtmana Petr Fiala.

            Následně si zástupci kraje prohlédli nově rekonstruované oddělení stomatochirurgie, které prošlo od června do října letošního roku postupnou rekonstrukcí. Na rekonstrukci oddělení, jehož součástí je 8 lůžek jednodenní hospitalizace, bylo vynaloženo 6,4 milionu korun. Oddělení zajišťuje zdravotní péči v oblasti ústní, čelistní a obličejové chirurgie pro celý Ústecký kraj, nejbližší obdobná oddělení jsou v Liberci, Plzni a Praze.

 

 

připravil: Vojtěch Krump, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 742

krump.v@kr-ustecky.cz

 

 

Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra

Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra

Největší krajskou nemocnici nadále povede Tomáš Indra

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 6.12.2005 / 7.12.2005 | Zveřejnit od-do: 6.12.2005-6.1.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém