Orientační nabídka


 

Nemocnice v Ústeckém kraji zůstanou krajské, privatizace se nechystá

logo ÚK
Ústecký kraj nikdy nechtěl privatizovat nemocnice Krajské zdravotní a vůbec o takovém kroku neuvažuje. Naopak činí taková opatření, aby k privatizaci nedošlo. I proto proběhly personální změny v řídících orgánech Krajské zdravotní. Právě zástupci Ústeckého kraje (Vaňhová, Fišera) iniciovali
 

 
 

Tiskové prohlášení z 30. ledna 2012

 

„Nepravdivá obvinění pana Bendy svědčí o tom, že NS LEV21 připravuje lživou volební kampaň na úkor občanů Ústeckého kraje, které chtějí děsit neopodstatněnými poplašnými zprávami. Usnesení jediného akcionáře jasně říká, že společnost má hospodařit vlastními silami, tady bez vstupu jiného subjektu, prodeje či nájmu, což byly varianty hospodaření KZ připravované poradenskými společnostmi ještě za vedení Petra Bendy,“ říká hejtmanka Jana Vaňhová.

 

Ústecký kraj postupuje v možných případech financování Krajské zdravotní v souladu s principem soukromého investora. Kraj se tedy musí chovat stejně, jako kterýkoliv jiný vlastník společnosti, neboť v neodůvodněných případech by se jednalo o nedovolenou veřejnou podporu, kterou Evropská komise postihuje.

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 30.1.2012 / 30.1.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém