Orientační nabídka


 

Nemocniční lékárna v ústecké Masarykově nemocnici prodlužuje otevírací dobu

Nemocniční lékárna Krajské zdravotní, a. s., (KZ) v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., prodlužuje od 1. února 2022 provozní dobu pro veřejnost. Otevřena bude každý všední den od 7:30 do 19:00 hodin.
Tisková zpráva ze dne 26. ledna 2022
ddd
 

 
 
Prodloužením otevírací doby vycházíme vstříc zákazníkům, kteří se dříve do lékárny nedostanou, i těm, kteří odcházejí například z ambulancí v ústecké Masarykově nemocnici až v odpoledních hodinách a pro léky tak doposud museli jezdit do lékáren mimo Krajskou zdravotní. Výhodou našich lékáren je především dostupnost širokého spektra léčiv, přičemž například léky na recept u nás zákazníci pořídí jednoznačně nejvýhodněji,“ říká hlavní farmaceutka Krajské zdravotní, a. s., Olga Mučicová.

Krajská zdravotní provozuje celkem sedm lékáren – po jedné v Děčíně, Teplicích, Mostě, Chomutově a Litoměřicích. Dvě nemocniční lékárny jsou v Ústí nad Labem – jedna v areálu Masarykovy nemocnice na Severní Terase a druhá v areálu V Podhájí. Ta slouží především místním onkologickým pacientům, kteří tak mají k dispozici špičkově vybavenou lékárnu s vysokou dostupností cytostatik, opiátů a dalších speciálních léčivých přípravků.

Všechny Nemocniční lékárny KZ jsou vybaveny moderní výpočetní technikou, kvalitními čtecími zařízeními (nejen pro využívání moderních forem eReceptu) a platebními terminály. Samozřejmostí je vysoce kvalifikovaný personál dbající především na spokojenost zákazníků. Cílem Nemocničních lékáren KZ je optimalizovat a automatizovat proces výdeje léčivých přípravků tak, aby zbývalo maximum času na komunikaci a edukaci pacientů. Ti by současně nemuseli trávit čekáním v lékárně více času, než je nezbytně nutné.

ss
Nemocniční lékárna Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici

xx
Hlavní farmaceutka Krajské zdravotní Mgr. Olga Mučicová

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 26.1.2022 / 26.1.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém