Orientační nabídka


 

Netradiční dětský den v Jumparku v Havrani

ju
Originální zážitky dětem i ostatním příchozím přinesla akce „Jumpmaster – Dětem letem světem“, která se v sobotu 23. května uskutečnila v Havrani. Se zájmem si atrakce dětského dne prohlédl i hejtman Oldřich Bubeníček, pod jehož záštitou se akce uskutečnila. Setkal se rovněž s organizátory a sportovci.
 

 
 

Areál Jumparku v Havrani se nachází v prostorách bývalého koupaliště, které je přebudováno pro účely akrobatického a freestylového lyžování na akrobatických můstcích.

„Jsem mile překvapen, kolik mladých sportovců se věnuje těmto netradičním sportovním disciplínám a rovněž oceňuji nadšení a úsilí organizátorů, kteří se mládeži věnují,“ řekl při setkání s Ivanem Houzákem, předsedou HKC Akademie motosportu Most. Hejtman se pozdravil i našimi přeborníky a reprezentanty ve freestylovém lyžování Simonem Bartíkem a Josefem Kalenským.

V prostorách Jumparku byla pro děti připravena řada sportovních stánků s prezentacemi sportovních klubů. Sportovci připravili pro příchozí mnoho ukázek netradičních disciplín, které si mohl každý vyzkoušet. Uskutečnila se zde také autogramiáda Černých andělů (házená) a českých reprezentantů, kteří předvedli exhibiční závody ve freestylovém lyžování na akrobatických můstcích. Po celou dobu akce probíhaly soutěže pro děti a mládež.

Jednalo se již o 4. ročník tohoto dětského dne. Je zaměřen na netradiční sporty a jejich ukázky. Je také náborem dětí do klubu. Nechyběly zde exhibice v motokrosu, možnost vyzkoušet si airsoftovou střelbu, slaňování a koloběžkové závody. V rámci dětského dne probíhaly soutěže dětí, veletrh sportu, prezentace mosteckých sportovních klubů s ukázky disciplín. Pořadatelem akce byly HKC Akademie motosportu a Klub freestylového lyžování Most.

Připravil: OMK

ju
Ivan Houzák se zdraví s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju

ju
Hejtman v rozhovoru s freestylovými reprezentanty (zleva) Josefem Kalenským a Simonem Bartíkem

ju

ju

ju

ju


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.5.2015 / 24.5.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém