Orientační nabídka


 

Nové ubytovací prostory pro studenty ve Šluknově

domov
Slavnostní ukončení investiční akce proběhlo dnes na Střední lesnické škole a SOŠ sociální ve Šluknově. Rekonstrukce zahrnovala půdní vestavbu a fasádu včetně zateplení ubytovacího zařízení pro žáky školy. Za účasti hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a náměstkyně Jany Vaňhové byl při zvuku trubek zrekonstruovaný domov mládeže představen a poté následovala jeho prohlídka.
Tisková zpráva ze dne 25.2.2015
 

 
 

 

„Dokončená rekonstrukce těchto prostor je ukázkou toho, že Ústecký kraj myslí i na své nejsevernější město a vnímá jej jako svou rovnocennou součást," řekl na úvod setkání hejtman Oldřich Bubeníček. Hlavním investorem byl právě Ústecký kraj, který na tuto stavbu uvolnil téměř 13 milionů korun. Dalším z investorů byla společnost Severočeské doly a.s., která přispěla 5 miliony korun. Zhotovitelem byla firma WAKOS s.r.o. Mezi hosty nechyběli ani zástupci vedení zmíněných společností Rudolf Kozák a Libor Kamenický. Za Krajský úřad ÚK se zúčastnili vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy Štěpán Harašta a vedoucí investičního odboru František Končel.

Hlavní stavební práce při rekonstrukci stavby spočívaly v provedení půdní vestavby  ve  stávajícím objektu domova mládeže. Prostory se  tímto  změnily na nové  ubytovací pokoje žáků.  Po provedení stavebních úprav se kapacita zvýšila  na 71 ubytovacích míst. Tím, že objekt prošel celkovou rekonstrukcí,  došlo k výraznému  zkvalitnění  úrovně ubytovacích služeb studentů jak ke spokojenosti vedení školy, tak samotných žáků. „Nejsmysluplnější investicí je investice právě do vzdělání,“ nechala se slyšet starostka města Šluknov Eva Džumanová. 

 

Další informace o škole naleznete na: http://www.lesnicka-skola.cz/

 

domov
Zrekonstruovaná budova.

 

domov

 

domov
Hejtman Oldřich Bubeníček.

 

domov
Zleva starostka města Šluknov Eva Džumanová, náměstkyně Jana Vaňhová, hejtman Oldřich Bubeníček, ředitel školy Rudolf Sochor, Rudolf Kozák a jednatel společnosti WAKOS Libor Kamenický.

 

domov

 

domov



 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 25.2.2015 / 25.2.2015 | Účinnost od-do: 25.2.2015-25.3.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém