Orientační nabídka


 

O nových finančních nástrojích pro podporu rozvoje podnikání s odborníky

V Ústeckém kraji proběhlo dvoudenní Peer Review zaměřené na nové finanční nástroje pro podporu rozvoje podnikání v našem regionu. Uspořádala jej platforma Interreg Europe Policy Learning Platform ve spolupráci s Ústeckým krajem. Akci osobně podpořili radní Iva Dvořáková a Jan Růžička.
Tisková zpráva ze dne 15. listopadu 2023
01
 

 
 
Hlavními tématy setkání byly vývoj a implementace finančních nástrojů v rámci mechanismu spravedlivé transformace i v rámci Evropského fondu pro regionální rozvoj, EIB nebo jiného evropského finančního mechanismu na podporu podniků na regionální nebo národní úrovni.  Per Review se dále zaměřovalo na kombinaci finančních nástrojů podporovaných Fondem spravedlivé transformace s finančními nástroji podporovanými Evropským fondem pro regionální rozvoj, EIB nebo jiným evropským finančním mechanismem pro podporu podniků na regionální nebo národní úrovni.

Dvoudenní akce zaměřené na finanční nástroje pro podporu rozvoje podnikání v Ústeckém kraji se zúčastnili přední odborníci z různých koutů světa, například z Belgie, Španělska, Polska či Německa. Nechyběli zde ani zástupci Ústeckého kraje v čele s radní pro oblast přípravy a realizace projektů Ivou Dvořákovou a radním pro oblast finanční Janem Růžičkou. Ti společně s experty diskutovali o politických doporučeních a návrzích pro Ústecký kraj pro následné využití či o možnosti aplikace jednotlivých doporučení.

1
V Ústeckém kraji proběhlo Peer Review zaměřené na nové finanční nástroje pro podporu rozvoje podnikání v našem regionu

 

2
Za Ústecký kraj se akce zúčastnila radní Iva Dvořáková (uprostřed) 

 

3
Nechyběl ani radní Jan Růžička

 

 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 15.11.2023 / 15.11.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém