Orientační nabídka


 

O Senior Pasy se spoustou výhod je velký zájem

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
1
Projekt Senior Pasy, který je realizován za podpory Ústeckého kraje, získává u lidí v pokročilém věku stále více na oblibě. V loňském roce bylo majitelů karet téměř dva tisíce seniorů. Letos, za prvních pět měsíců, jich je zaregistrováno už přes čtyři tisíce.
Projekt Senior Pasy, který je realizován za podpory Ústeckého kraje, získává u lidí v pokročilém věku stále více na oblibě. V loňském roce bylo majitelů karet téměř dva tisíce seniorů. Letos, za prvních pět měsíců, jich je zaregistrováno už přes čtyři tisíce.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 3. června 2015

Každá osoba nad 55 let, která se do projektu zapojí, získá pro svůj aktivní život osobní kartu. Ta mu umožní čerpat celoroční slevy v lékárnách, při cestování a v dalších oblastech.

Slevovou kartu, na které se budou moci čerpat slevy od 5 až do 50 procent, může každý senior získat bezplatným zaregistrováním na webové adrese www.seniorpasy.cz. Vyplní dotazník a pak už si jen stačí počkat na zhotovenou kartu a následně využít jejích výhod. Ty jsou doplněné navíc o sezónní a bonusové slevy v oblastech zdravotnictví, lázeňství, wellness, stravování či vzdělání.  

„Doufáme, že pro cílovou skupinu budou karty přínosem, a že pomocí tohoto projektu ulehčí svému finančnímu rozpočtu a prožijí s ní příjemné chvíle,“ uvedl Martin Klika, člen rady Ústeckého kraje.    

S užíváním karty Senior Pasy se pojí několik pravidel. Karta musí být majitelem podepsána. Musí se předložit vždy před placením. Slevy se nesčítají a zařízení, kde lze uplatnit slevu, je u vchodu nebo u pokladny označeno logem s heslem Senior Pasy.

Stejně jako je pro nás důležitá podpora rodin s dětmi, je pro nás významná i podpora našich seniorů a seniorek. Poskytovateli slev a výhod, které projekt Senior Pasy přináší, jsou nejen soukromé subjekty, ale také organizace zřizované kraji či obcemi,“ doplnil člen rady Klika.

Původně byl projekt zaměřen jen na rodinné pasy, až od ledna 2014 byl doplněn o karty pro seniory. Do konce roku 2013 byl celý projekt administrován odborem regionálního rozvoje a do gesce odboru sociálních věcí spadá teprve až od ledna 2014 na základě rozhodnutí Zastupitelstva Ústeckého kraje.

Připravil: Vít Hnízdil, oddělení mediální komunikace, kancelář hejtmana

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 3.6.2015 / 3.6.2015 | Zveřejnit od-do: 3.6.2015-2.7.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém