Orientační nabídka


 

OC FORUM: Severočeské farmářské trhy v Ústí nad Labem

sft
Severočeské farmářské trhy (SFT) opět v Ústí nad Labem, OC FORUM, sobota 2. 7. , 8-12 hodin. Znovu po třech měsících se SFT vrací k obchodnímu centru FORUM do srdce města, tentokrát doplněné zábavným programem pro děti a poslední letošní sklizní českých jahod.
 

 
 

Sortiment bude velmi široký. Ve 30 stáncích pro Vás budou připraveny ty nejlepší farmářské produkty. Chybět nebudou již osvědčení dodavatelé a výrobci. Kromě spousty sezónní zeleniny a ovoce, tradičních uzenářských a pekařských výrobků bude k dostání  i čerstvé mléko a máslo, pestrá bude nabídka různých druhů sýrů z kravského, ovčího či kozího mléka, výrobky z ryb a spousta čerstvého pečiva.  Jako každé trhy přibudou i noví prodejci, tentokrát například luštěninové a vaječné těstoviny, nový uzenář se svými skvělými klobáskami, ovčí a kravské oštěpky a parenice či rodinné vinařství pod Třešňovkou z Velkých Žernosek.

Přijďte přivítat prázdniny s farmářskými trhy a nakoupit si dobré a kvalitní potraviny na Vaše prázdninové výlety!

SFT poté pokračují v Ústí na Severní Terase opět v sobotu 16. července.

Projekt Severočeských farmářských trhů SFT, které pořádá občanské sdružení Český um – Artificium Bohemicum pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové a za podpory Krajské agrární komory Ústeckého kraje a jehož patronem je společnost Czech Coal, a. s., počítá letos s pravidelnými akcemi ve třech městech – v Ústí nad Labem, Chomutově a Mostě. Cílem SFT je umožnit lidem v Ústeckém kraji pohodlně a pravidelně nakupovat od prvovýrobců či prověřených dodavatelů čerstvé a kvalitní potraviny s převahou těch z lokálních zdrojů. Lidé tak mohou poznat svého dodavatele a díky přímému kontaktu spoluvytvářet a ovlivňovat nabídku na trhu.

Průběžně můžete sledovat informace na www.severoceskefarmarsketrhy.cz.

 

Kontakt:Adam Weber, weber@sympex.cz, tel.: 602 893 049

 

Podívejte se na video z letošních prvních framářských trhů v Ústí.

 

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 1.7.2011 / 1.7.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém