Orientační nabídka


 

PAN JANČURA NEUSTÁLE NEPODLOŽENĚ ÚTOČÍ NA KRAJE

1
Informaci o podání žaloby za strany společnosti Student Agency na naši zemi ve věci veřejné železniční dopravy považuje předseda Asociace krajů za další, a ne příliš povedený, marketingový tah pana Jančury.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ASOCIACE KRAJŮ ČR ZE DNE 26. 5. 2010

 

Pan Jančura neustále nepodloženě útočí na kraje, neoprávněně podal trestní oznámení na hejtmany a nyní chystá další blamáž, tentokrát v Bruselu.

Je zřejmé, že ze svého neúspěchu chce udělat na poslední chvílí předvolební téma.

Ať si česká veřejnost sama udělá obrázek o reálnosti nabídek pana Jančury na komplexní zajištění regionální železniční dopravy, když nyní po České republice popojíždí s propagačními jízdami dvou vlakových souprav a v tisku halasně oznámil nákup celých devíti lokomotiv.

Kdy už konečně lidé prokouknou trik Radima Jančury?

Jak to myslí pan Jančura s regionální dopravou je zřejmé z toho, že v autobusové dopravě provozuje pouze dálkové linky. Nabídky na regionální autobusovou dopravu pan Jančura nepředkládá, a to i přes to, že jsou tyto soutěže veřejně vyhlašovány.

Kraje se zachovaly odpovědně, když smlouvami s Českými drahami, které jsou v souladu s naším i evropským právem, zajistily zachování regionální železniční dopravy a zajistily pro cestující mobilitu pracovní síly ve složité době hospodářské krize a přinesou masivní investice do modernizace vozového parku v regionech.

 

Michal Hašek, předseda asociace krajů

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 28.5.2010 / 28.5.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém