Orientační nabídka


 

Paní Vlasta Balousová slaví v Rumburku sté narozeniny

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Vlasta Balousová
Spousty gratulantů se včera po poledni muselo vměstnat do malého bytu paní Vlasty Balousové. Ta bydlí v Domově Srdce v dlaních v Luční ulici v Rumburku a oslavila v záviděníhodné svěžesti sté narozeniny. Mezi gratulanty byli i hejtman Oldřich Bubeníček a krajský zastupitel Jaroslav Horák.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 23. ledna 2015

Vlasta Balousová se narodila 23. ledna 1915 na východě Čech v obci Sobkovice u Žamberka. Po příchodu na sever Čech pracovala v mikulášovickém Mikovu, působila v rumburské nemocnici, ve spotřebním družstvu Jednota i jinde. Od roku 1957 žije a bydlí v Rumburku, nyní už více než dvacet let v domě s pečovatelskou službou. Paní Balousová je už 17 let vdovou, má jednoho syna a ráda cestovala. Dnes se věnuje četbě, hudbě, společnosti, občasnému kafíčku s malým a tuzemským a také sladkostem.

I proto dostala jubilantka dva krásné dorty s ohromnými „stovkami“. Jeden jí přivezl i hejtman Oldřich Bubeníček. Spolu s kyticí a dárky z vybraných potravinářských regionálních výrobků jí popřál hodně zdraví do dalších let a též jí poděkoval jako předseda Ústeckého KV KSČM za práci pro stranu. Mezi gratulanty byli také starosta Rumburka Jaroslav Sykáček, zástupci Domova Srdce v dlaních, přátelé a rodinní příslušníci.

Paní Balousová dostala v předvečer stých narozenin ještě další pěkné dárky – blahopřejný dopis ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové  Tominové  a rekomando od správy sociálního zabezpečení. Bylo to oznámení o dvoutisícovém zvýšení důchodu u příležitosti stých narozenin. I to je jedna z výhod tak pěkného věku…

Připravilo OMK

1
Hejtman Oldřich Bubeníček blahopřeje Vlastě Balousové k významnému životnímu jubileu.

2

3
Gratulantem byl u jubilantky také zastupitel ÚK Jaroslav Horák.

4
Stoletá paní Vlasta Balousová. Narodila se 23. ledna 1915. Vše nejlepší!







 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 23.1.2015 / 23.1.2015 | Zveřejnit od-do: 23.1.2015-22.2.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém