Orientační nabídka


 

Petr Fiala: Komunikace s neziskovými organizacemi je pro nás důležitá

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Petr Fiala: Komunikace s neziskovými organizacemi je pro nás důležitá
Náměstek hejtmana Petr Fiala, spolu s Petrem Severou, vedoucím odboru sociálních věcí a zdravotnictví Krajského úřadu Ústeckého kraje se zúčastnili jednání krajské rady humanitárních organizací, aby se společně s dalšími 25 zástupci nestátních neziskových organizací (poskytující sociální a zdravotní služby) společně poradili o aplikaci nového zákona o sociálních službách do podmínek našeho regionu.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 7.12.2005

 

 

Petr Fiala: Komunikace s neziskovými organizacemi je pro nás důležitá

 

Náměstek hejtmana Petr Fiala, spolu s Petrem Severou, vedoucím odboru sociálních věcí a zdravotnictví Krajského úřadu Ústeckého kraje se zúčastnili jednání krajské rady humanitárních organizací, aby se společně s dalšími 25 zástupci nestátních neziskových organizací (poskytující sociální a zdravotní služby) společně poradili o aplikaci nového zákona o sociálních službách do podmínek našeho regionu.

„Činnost těchto organizací je velice záslužná, vážíme si jejich práce i odhodlání a jejich poslání nás skutečně zajímá,“ konstatoval náměstek hejtmana. Potvrdil, že bohatá diskuse byla pro obě strany velmi prospěšná a přínosná. „Vyměnili jsme si zkušenosti a v řadě projednávaných témat došli ke konsensu. Za důležité považuji i to, že jsme se vzájemně poznali a pozorně jsme vyslechli jeden druhého. Chápu také, že přítomné zástupce eminentně rovněž zajímala problematika spolufinancování neziskových organizací ze strany Ústeckého kraje. Hovořili jsme otevřeně a věřím, že i toto pomohlo k nastavení nové vzájemné spolupráce,“je přesvědčený Petr Fiala. Podle Tomáše Kříže, krajského zastupitele a předsedy Krajské rady humanitárních organizací byla účast náměstka hejtmana a vedoucího odboru sociálních věcí a zdravotnictví příležitostí k tomu, aby si pohovořili také o některých problémech, souvisejících s pravidly dotační politiky. „Zástupci kraje naše připomínky přijali a přislíbili určitou nápravu. Podobně jako ostatní představitelé neziskových organizací, jsem i já měl ze setkání velice příznivý dojem,“ řekl Tomáš Kříž.

 

 

 

 

 

připravila: Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 8.12.2005 / 8.12.2005 | Zveřejnit od-do: 8.12.2005-8.1.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém