Orientační nabídka


 

Policisté byli oceněni za jejich záslužnou práci

foto
Nejlepším policistům Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje byly v pondělí 18. září v prostorách zasedacího sálu Krajského úřadu Ústeckého kraje předány medaile, které jim udělil policejní prezident. Uděleny byly služební medaile, čestné medaile a plakety. Vybraní policisté byli oceněni za zásluhy o bezpečnost, za příkladně plnění služebních úkolů a za trvalý přínos k budování dobrého jména policie. Ocenění předával ředitel Krajského ředitelství policie ČR Jaromír Kníže i 1. náměstek hejtmana Martin Klika.
Tisková zpráva ze dne 19. září 2017
 

 
 


„Dnešní den je oceněním vybraných jednotlivců, ale vnímám ho zároveň také jako ocenění celého Krajského ředitelství Ústeckého kraje,“ poděkoval policistům za jejich náročnou a obětavou práci ředitel Krajského ředitelství Policie ČR Jaromír Kníže. „Vedení kraje si velice váží práce policistů, kterou se významně podílí na udržování veřejného pořádku a zlepšování bezpečnosti. V letošním roce jsem měl možnost s některými z vás řešit problematiku sociálně vyloučených lokalit na Šluknovsku, kde jste udělali obrovský kus práce, který pomohl situaci stabilizovat. Ústecký kraj pravidelně přispívá na zlepšování technického vybavení policie, ale i dalších složek Integrovaného záchranného systému, se kterými příslušníci policie řeší mimořádné situace,“ řekl na úvod 1. náměstek hejtmana Martin Klika.

 

Slavnostního ocenění se také zúčastnil náměstek hejtmana Stanislav Rybák, ředitel Krajského úřadu Ústeckého kraje Milan Zemaník, ředitel Zdravotnické záchranné služby Ilja Deyl, ředitel Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Roman Vyskočil, který z rukou krajského policejního ředitele převzal medaili cti a další významní hosté.


foto
Nástup čestné jednotky.

foto

foto

foto
Ředitel Krajského ředitelství Policie ČR Jaromír Kníže.

foto
První náměstek hejtmana Martin Klika (vlevo) při předávání.

foto
Ředitel Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Roman Vyskočil dostal medaili cti.

foto

foto

foto
První náměstek hejtmana Martin Klika poděkoval policistům za jejich práci.

foto

 

 


 



 

 


 



 


 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 19.9.2017 / 19.9.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém