Orientační nabídka


 

Pravidelná porada přinesla ředitelům krajských škol aktuální informace

Ústecký kraj je zřizovatelem 99 škol a školských zařízení, z nichž každé má svého ředitele či ředitelku, kteří se schází na pravidelných poradách. Na té aktuální, která proběhla v prostorách krajského úřadu, jednali o novinkách, o financování školství ze strany státu i kraje či o zavádění jednotného vizuálního stylu, který se dotkne všech krajem zřizovaných organizací.
a
 

 
 
Pravidelnou poradu ředitelů krajských vzdělávacích zařízení zahájila radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková spolu s vedoucím odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Ústeckého kraje Romanem Kovářem. Chybět nemohla ani předsedkyně krajského výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zdenka Vachková.

V prvním bloku se projednávala tématika jednotného vizuálního stylu, jež se postupně propíše do všech krajem zřizovaných organizací. Další blok přinesl informace o České školní inspekci a také aktuální informace o státních i krajských financích.

V další části porady následovaly informace správního oddělení, blok informací od oddělení organizace školství a projektů ve vzdělávání a blok informací z oddělení mládeže a sportu krajského úřadu. Součástí porady bylo také projednání softwarových licencí pro všechna krajská zařízení a seznámení s krajským energetickým managementem.

Pravidelnou poradu ředitelů zahájila krajská radní Jindra Zalabáková

Pravidelnou poradu zahájila radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková

Pravidelnou poradu ředitelů zahájila krajská radní Jindra Zalabáková

Na poradě byla přítomna také předsedkyně krajského výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zdenka Vachková (třetí zleva)

Pravidelná porada ředitelů krajských školských zařízení

Porada se konala v konferenčním sále krajského úřadu

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 22.3.2023 / 22.3.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém