Orientační nabídka


 

Předání ocenění žákům za vítězství v motivační soutěži „Dobrá škola – Moderní škola 4.0“

V pondělí 6. prosince 2021 se v odborné učebně Střední průmyslové školy stavební a Obchodní akademie v Kadani uskutečnilo slavnostní předání odměn úspěšným žákům školy. Školu navštívil emeritní rektor Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Petr Konvalinka, CSc., který předal žákům tradiční Cenu absolventů za rok 2021.
Tisková zpráva ze dne 7. prosince 2021
Dobrá škola - Moderní škola 4.0
 

 
 

Žáci, kteří tvořili vítězný tým v motivační soutěži pořádané Ústeckým krajem „Dobrá škola – Moderní škola 4.0“, obdrželi mobilní telefony zakoupené z částky získané za vítězství v soutěži a knižní publikace věnované městem Kadaň a státním podnikem Povodí Ohře. Vítězný tým vytvořil model „Průmysl 4.0“ v navrhování moderních staveb.

„Chtěla bych poděkovat všem, kteří se do této soutěže přihlásili. Výtvory jsou fenomenální. Jsme si vědomi, že jste na tom vašem projektu pracovali měsíce. Proto velký dík patří nejen vám žákům, ale také vašim pedagogům. V neposlední řadě bych poděkovala i odborné komisi, která to letos měla obzvlášť těžké při rozhodování,“ uvedla při hodnocení výsledků soutěže ve své závěrečné řeči radní pro školství Jindra Zalabáková.

Motivační soutěž pořádaná Ústeckým krajem si klade za cíl rozvoj kreativity a využívání chytrých technologií u žáků maturitních oborů středních škol.

Dobrá škola - Moderní škola 4.0
Ocenění žáci s emeritním rektorem ČVUT v Praze Petrem Konvalinkou (uprostřed) a ředitelem školy Zdeňkem Hrdinou (vpravo)

 

Dobrá škola - Moderní škola 4.0
Žáci školy prezentují vítězný projekt oceněný Ústeckým krajem

 

Dobrá škola - Moderní škola 4.0
Žáci obdrželi mobilní telefony a knižní publikace

 
Zodpovídá: Ing. Martin Volf
Vytvořeno / změněno: 7.12.2021 / 7.12.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém