Orientační nabídka


 

Předzávodní tiskovka k ústeckému 1/2maratonu předpovídá zítřejší časový rekord po 60 minut

tk
Před pátým ročníkem Mattoni 1/2Maratonu Ústí nad Labem se v pátek konala tisková konference, na které se představili i favorité sobotního závodu. Novináře přišli informovat a diváky pozvat organizátoři a představitelé hlavních partnerů běžeckého svátku – náměstek hejtmana Ústeckého kraje Stanislav Rybák, ústecká primátorka Věra Nechybová a prezident organizačního výboru Carlo Capalbo.
 

 
 

„Ústecký kraj je stálým partnerem tohoto vrcholného běžeckého závodu. Ceníme si nejvyššího ocenění, kterým je zlatá známka kvality Mezinárodní asociace atletických federací IAAF. Svědčí to nejen o vysoké kvalitě závodního pole, ale o skvělé organizaci a velké divácké přitažlivosti v krajském městě,“ řekl novinářům 1. náměstek hejtmana Stanislav Rybák. Ten zítra odstartuje ve 13:30 rodinný běh, který bude předzvěstí hlavního půlmaratonu. Závod má start v 15:00 na ústeckém Mírovém náměstí.

Na tiskové konferenci převzal z rukou Stanislava Rybáka symbolické startovní číslo jeden z favoritů závodu Keňan Daniel Kipchumba Chebii.

Průběh půlmaratonu můžete sledovat v sobotu 12. 9. od 14:45 v přímém přenos na maraton.sport.cz. Záznam přímého přenosu a mnoho dalších videí naleznete na www.stream.cz v sekci RunCzech.

Organizátoři předpovídají, že by zítra mohl být překonán ústecký rekord. Pro běžce to znamená výzvu pokořit hranici šedesáti minut. I mezi běžkyněmi panuje optimismus k překonání ústeckého ženského traťového rekordu.

Sledujte rovněž dopravní opatření po dobu konání závodu Mattoni 1/2Maratonu Ústí nad Labem na webu města Ústí nad Labem.

Připravil: OMK

tk

tk

tk



 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 11.9.2015 / 11.9.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém