Orientační nabídka


 

Prezentace Ústeckého kraje a města Ústí nad Labem v Praze

1
Ústecký kraj a statutární město Ústí nad Labem se ve dnech 18.-24. června prezentují v Praze v prostorách infocentra agentury Czechtourism na Staroměstském náměstí vedle budovy Ministerstva pro místní rozvoj.
 

 
 

Tisková zpráva z 21. června 2010

 

Ústecký kraj a statutární město Ústí nad Labem se ve dnech 18.-24. června prezentují v Praze v prostorách infocentra agentury Czechtourism na Staroměstském náměstí vedle budovy Ministerstva pro místní rozvoj.

 

V pátek 18. června zde proběhlo slavnostní zahájení spojené s tiskovou konferencí. Po celou dobu prezentace jsou v infocentru přítomni pracovníci oddělení cestovního ruchu krajského úřadu i ústeckého magistrátu magistrátu. Zajišťují ochutnávky regionálních výrobků, odpovídají na dotazy návštěvníků, organizují anketu a představují propagační materiály.

 

Kraj a město se prezentuje vlastními propagačními materiály, které jsou k dispozici v infocentru a také ochutnávkou našich místních specialit od partnerů - pivo Zlatopramen a Březňák, Stará Myslivecká, Vaječný sen a Klášterní tajemství a žernosecká vína. Po celou dobu prezentace probíhá anketa, kde po zodpovědění několika otázek mohou vylosování získat ceny (drobné dárkové předměty, trička,…)

 

V rámci prezentace na tiskové konferenci byl představen projekt Po stopách praotce Čecha, spolupráce s Národním muzeem a probíhající soutěž pro děti. Dále byla představena nová grafika připravované propagační a mediální kampaně, nové logo Brána do Čech se sloganem „Krásu hledejte doma“. Kraj zde představuje některé projekty, jako například realizace 1. etapy výstavby cyklostezky Labe a příprava dalších etap a dokončení chybějících úseků cyklostezky Labe. Mimo krajské projekty byly představeny i novinky pro letošní sezónu a připravované projekty v cestovním ruchu, které připravují města z našeho kraje.

 

Jedná se o lodní dopravu na Labi, Chrám chmele a piva v Žatci, Švestková dráha, Víkendový vlak Drážďany – Litoměřice, 3K karta, Krušnohorská bílá stopa, Výročí 10 let NP České Švýcarsko a 120 let provozu soutěsek v Hřensku, Výročí 200 let bitvy u Chlumce v roce 2013, Nově otevření lázně v Klášterci nad Ohří, Důlní safari a dále realizované velké projekty podpořené v rámci ROP SZ (nábřeží Maxipsa Fíka, svatostánek českého vinařství, …) a mnohé další.

 

 

Připravil:

Oddělení cestovního ruchu

Oddělení tiskových informací

1
Za Ústecký kraj prezentoval Ing. Jiří Válka z oddělení cestovního ruchu

2

3

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 21.6.2010 / 21.6.2010 | Účinnost do: 30.6.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém