Orientační nabídka


 

Prezident Zeman navštívil společnost Mondi ve Štětí

mo
V rámci druhého dne své návštěvy v Ústeckém kraji zavítal prezident Miloš Zeman ve čtvrtek 24. listopadu dopoledne do společnosti Mondi Štětí, a.s. Při této příležitosti se setkal s vedením společnosti a jeho zaměstnanci. Diskuse se zúčastnili také studenti Střední školy a Vyšší odborné školy obalové techniky Štětí, která je příspěvkovou organizací Ústeckého kraje. Prezidenta doprovázel hejtman Oldřich Bubeníček.
 

 
 

„Jsem rád, že se nám podařilo do programu pana prezidenta zařadit i návštěvu města Štětí i tohoto důležitého podniku, který je jedním z významných zaměstnavatelů v našem regionu. Máme zde i kvalitní střední školu a právě zde může firma získávat absolventy s praxí v oboru," řekl na úvod setkání hejtman Oldřich Bubeníček. 

Společnost Mondi Štětí, a.s., je předním světovým výrobcem papírových materiálů, papíru a buničiny. V listopadu 2016 podepsala společnost v rámci regionální podpory vzdělávání a budoucího uplatnění absolventů smlouvu o spolupráci se SŠ a VOŠ obalové techniky ve Štětí. Hlavním cílem je pozdější uplatnění absolventů na trhu práce. V rámci výuky odborných předmětů se žáci budou setkávat  se zkušenými  profesionály právě z Mondi Štětí, od kterých získají teoretické i ryze praktické znalosti o nejmodernějších technologiích. A právě studenti z této školy se zúčastnili diskuse s prezidentem, kde mezi tématy byla volba budoucího povolání.

Poté se prezident setkal s vedením města Štětí a krátce pohovořil s občany na náměstí. Ti se zajímali o zahraniční politiku a o názory prezidenta v této oblasti.

Na programu druhého dne byl také oběd s významnými podnikateli v zemědělství a zástupci Krajské agrární komory Ústeckého kraje. 

mo

mo

mo

mo

mo

mo

mo

 

mo

st

st

st

st

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.11.2016 / 24.11.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém