Orientační nabídka


 

Projekt Cyklostezky Ohře

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Odpověď pro Mirku Hančákovou, CV Týden (cvtyden@volny.cz)
 

 
 

Odpověď pro Mirku Hančákovou, CV Týden (cvtyden@volny.cz) ze dne 25. 5. 2007

 

Dotaz (v původním znění):

Vážený pane Janačík, jsem ráda, že se věci v případě autoškol pohnou a i v Chomutově začne platit zákon. Budu zvědavá, jak kontrola dopadne. Magistrát slíbil minulý týden majitelům autoškol, že problém uvede do konce června do normálu. Doufám, že nezůstane jen u slibů jako již mnohokrát. Tak potom dejte vědět. Co se týče Kryštofových Hamrů - Černého Potoka, jeho vedení si nemohlo schůzku s Vaší kolegyní vynachválit. Dopadlo to tak, jak jste slíbil. Takže díky i za ně. Jenom mi napište nějaký závěr, ať má ta pochvala nějakou štábní kulturu a není v ní jen jeden zdroj.

Dozvěděla jsem se, že by měla vzniknout stezka okolo Ohře, která spojí Ústecký a Karlovarský kraj. Tak až Vám vyjde chvilenka, tak připojte pár informací.

 

Odpověď:

Členové zastupitelstva obce Kryštovovy Hamry připoměli na schůzce se zástupkyní Krajského úřadu Ústeckého kraje stanovisko zastupitelstva obce z roku 2003, které záměr obnovení přeshraničního silničního spojení v lokalitě Černý potok zamítlo. Dodali, že názor nezměnili a jsou připraveni obdobné usnesení přijmout i na schůzi zastupitelstva v současném volebním období. Pokud obec rekonstrukci komunikace podle připraveného projektu odmítne, Ústecký kraj využije připravené peníze pro některý z jiných projektů v rámci obnovy silniční infrastruktury.

            Projekt Cyklostezky Ohře není nový, Rada Ústeckého kraje dne 26. ledna 2006 se zpracováním studie pro čtyři mezinárodní a nadregionální trasy:

1) Labská stezka č.2 - vedoucí od hranice SRN přes Děčín, Ústí nad Labem, Litoměřice až na hranice Středočeského kraje,

2) Cyklostezka Ohře - vedoucí od hranic Karlovarského kraje přes Klášterec, Kadaň, Žatec, Louny, Libochovice do Litoměřic (v trase Boč – Litoměřice v délce cca 143,5 km),

3) Krušnohorská magistrála č. 23 - vedoucí z Děčína přes oblast Labské pískovce po hřebenech Krušných hor územím regionů Ústecka, Teplicka, Mostecka, Chomutovska až na hranice Karlovarského kraje,

4) Cyklostezka Ploučnice - vedoucí z Děčína přes Benešov nad Ploučnicí na hranice Libereckého kraje.

V květnu tohoto roku pak krajská rada vyhodnotila výzvy k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení na plnění veřejné zakázky na služby „Cyklostezka Ohře“. Rozhodla o přidělení veřejné zakázky uchazeči TEO plus s.r.o., Litoměřice (Křížová 33), a to za celkovou nabídkovou cenu 5,959 milionu korun bez DPH, průběžná doba plnění v době 82 týdnů.

 

 

Připravil: František Janačík, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 788

janacik.f@kr-ustecky.cz

 
Zodpovídá: Bc. Lucie Jarolímková
Vytvořeno / změněno: 30.5.2007 / 30.5.2007 | Zveřejnit od-do: 30.5.2007-30.6.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém