Orientační nabídka


 

Projekt Střední školy zahradnické a zemědělské A. E. Komerse v Děčíně patří mezi nejlepší v republice

Střední škola zahradnická a zemědělská A. E. Komerse, Děčín - Libverda má na svém kontě další nebývalý úspěch! Školní projekt s názvem "Searching and balancing contrasts between nature protection and intensive agriculture in different european countries" byl v rámci programu Erasmus+ vybrán mezi 3 nejlepší projekty v České republice.
Tisková zpráva ze dne 3. května 2022
a
 

 
 
Škola získala ocenění The European Innovative Teaching Award v rámci programu Erasmus+ za ukončený projekt s názvem „Searching and balancing contrasts between nature protection and intensive agriculture in different european countries“. Toto ocenění bylo uděleno za výjimečný přínos učitelů a jejich škol ve vzdělávání.

V projektu byly škole partnery španělská zemědělská škola EFA El Soto v Granadě a dánská zemědělská škola Landbrugsskolen v Höngu. V průběhu dvouletého projektového období se žáci i učitelé seznámili s faunou a florou národních parků a chráněných krajinných oblastí všech partnerských zemí, s aktivitami, které je nutné provádět na jejich zachování a ochranu, navštívili přilehlé zemědělské podniky a zjistili, jaké vlivy má intenzivní zemědělská produkce na ekosystémy chráněných oblastí.

Velké zásluhy na ocenění projektu má paní Ivana Vávrová, která se na škole programu Erasmus+ intenzivně věnuje. Přínos pro jednu ze vzdělávacích příspěvkových organizací Ústeckého kraje ocenila také radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková, která za přítomnosti ředitele vzdělávací instituce Libora Kunteho koordinátorce programu na Krajském úřadě Ústeckého kraje osobně poděkovala.  

Radní Ústeckého kraje Jindra Zalabáková, Ivana Vávrová a Libor Kunte
Radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková, Ivana Vávrová a Libor Kunte, ředitel školy

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 3.5.2022 / 3.5.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém