Orientační nabídka


 

První cena v prestižní soutěži Ústeckému kraji za reprezentativní DVD

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Nad text
Nejnovější obrazový nosič - DVD s názvem Průvodce Ústeckým krajem získal v sedmém ročníku celostátní soutěže Náš kraj 2008 ocenění za 1. místo jako nejlepší multimediální prezentace na DVD.
 

 
 

Tisková zpráva ze 3. prosince 2008

Mimořádný úspěch zaznamenal Ústecký kraj v prestižní soutěži Náš kraj, kterou letos již posedmé uspořádalo pražské Vydavatelství C.O.T. Media s.r.o. Do dvou kategorií soutěže Náš kraj 2008 se letos přihlásilo na osm desítek subjektů vydávajících propagační materiály o cestovním ruchu, turistice, rozvoji služeb, těch, jež přibližují zajímavosti českých regionů. V pondělí 1. prosince převzal Jiří Válka, vedoucí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Ústeckého kraje v pražském Veletržním paláci  ocenění za 1. místo v kategorii Nejlepší multimediální prezentace na CD nebo DVD. Cenu předával ředitel agentury CzechTourism Rostislav Vondruška. „Dévédéčko“ Průvodce Ústeckým kraje bylo realizováno ve spolupráci se studiem Video Report v nákladu dvou tisíc kusů a je plné nádherných pohledů do nejzajímavějších lokalit našeho regionu členěného podle sedmi okresů. Bylo vyrobeno s výběrem tří jazykových komentářů –česky, německy a anglicky. Průvodce Ústeckým kraje bude sloužit jako jeho prezentace  na tuzemských i zahraničních veletrzích cestovního ruchu, kterých se i příští rok tradičně zúčastní.

Součástí ocenění za první místo ve zmíněné soutěžní kategorii byl nejen diplom a skleněná plastika, ale rovněž poukaz na ubytování a letenky pro dvě osoby do Frankfurtu nad Mohanem. Na duben tam totiž chystá agentura CzechTourism otevření svého již třetího zahraničního zastoupení (po Berlínu a Mnichovu). Ústecký kraj se tak díky výhře v soutěži Náš kraj 2008 bude moci za minimálních nákladů představit příští jaro v tomto centru spolkového státu Hesensko. A Frankfurt/Main je, jak známo, bankovním a burzovním srdcem Evropy, kongresovou a veletržní metropolí starého kontinentu…

Připravil Zbyněk Šebesta,

oddělení tiskových informací,

kancelář hejtmana Ústeckého kraje,

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 742, sebesta.z@kr-ustecky.cz

www.kr-ustecky.cz

 

Diplom za 1. místo
Diplom za 1. místo...

Skleněná plastika za vítězství v kategorii multimediálních DVD
...a plastika k vítězství

 


A ještě vítězné DVD...

 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 3.12.2008 / 3.12.2008 | Zveřejnit od-do: 3.12.2008-1.1.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém