Orientační nabídka


 

Rada Euroregionu Krušnohoří jednala v Lomu

e
V pátek dne 25. ledna 2013 proběhlo v Lomu jednání Rady Euroregionu Krušnohoří, kterého se zúčastnil též 1. náměstek hejtmana Stanislav Rybák, zástupce za Ústecký kraj. Valná hromada euroregionu se uskuteční v březnu.
 

 
 

První jednání rady v letošním roce se uskutečnilo v Lomu. Členové rady i četní hosté se zde podrobně seznámili s aktuálními informacemi z Fondu malých projektů, který euroregion spravuje, a také s přípravou nového programu na podporu přeshraniční spolupráce. Podrobně se zabývali také navrženými změnami v odborných komisích euroregionu a pověřili vedení euroregionu projednat tyto návrhy se všemi předsedy jednotlivých komisí. Připravena byla také valná hromada euroregionu, která se bude konat 29. března v Mostě.

Pro euroregion byla vždy prioritou rychlostní silnice R7 z Prahy přes Chomutov do Chemnitz. Proto rada euroregionu uvítala novou iniciativu Loun v prosazování této priority. Na její podporu se vyslovil i zástupce Ústeckého kraje v euroregionu Stanislav Rybák. Příští jednání rady se uskuteční v Lounech a na toto jednání připraví dopravní komise euroregionu společné česko-saské stanovisko. 

 

Zdroj: www.euroreg.cz

 

r
Jednání se zúčastnil 1. náměstek hejtmana Stanislav Rybák

k

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 29.1.2013 / 29.1.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém