Orientační nabídka


 

Radek Vonka byl v mateřince u rozdávání dárků

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Radek Vonka byl v mateřince u rozdávání dárků
Šestnáct reflexních vestiček pro čtyři třídy Mateřské školy Kytička v Ústí nad Labem předali spolu se sponzorem, společností Login LTD a městskou policií, představitelé ústeckého magistrátu, mezi nimiž byl také zástupce a náměstek hejtmana Radek Vonka.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 27. 9. 2005

 

Radek Vonka byl v mateřince u rozdávání dárků

 

Šestnáct reflexních vestiček pro čtyři třídy Mateřské školy Kytička v Ústí nad Labem předali  spolu se sponzorem, společností Login LTD a městskou policií,  dnes (  27. září ) představitelé ústeckého magistrátu, mezi nimiž byl také zástupce a náměstek hejtmana Radek Vonka. Nové vesty dostaly děti z nejmenšího oddělení a podle dárců mají především posloužit k větší bezpečnosti předškoláků při procházkách. V doprovodů učitelek mnohdy musí přejít přes přechod nebo se pohybují na veřejných komunikacích.

   „Jsou to dárky, které by měly zajistit vaši větší bezpečnost. Reflexní vestičky jsou pěkně vidět už na dálku a řidiči by si vás měli lépe a včas všimnout. Chceme vás ochránit před nebezpečím. Ve městě Ústí se totiž nyní hodně kope a opravuje a proto je potřeba dávat velký pozor. Z nových vestiček mají radost i městští strážníci, kteří by měli mít i díky nim maličko ulehčenou práci,“ řekl Radek Vonka při oblékání dětí do žlutých vest, které jsou na zádním díle označení nápisem děti. „ Městští strážníci dnes přinesli do vaší mateřské školy i další malé dárky. Jsou mezi nimi například omalovánky a  pexesa s dopravními značkami a další drobnosti. To všechno je pro vás, protože chceme abyste se už takhle malí naučili na sebe dávat pozor a my se nemuseli o vás bát. Věříme, že se zapojíte také do nové výtvarné soutěže dětí z mateřských škol Ústecka, kterou připravila městská policie. Na obrázcích byste měli co nejlépe namalovat jak správně se má přecházet přes ulici. Jste první školkou, kterou pořadatelé ke spolupráci vyzvali. Budeme se všichni těšit na to, že se za čas společně na vaše práce podíváme,“ řekl při malé slavnosti představitel kraje Radek Vonka.

 

Vydala: Mgr. Romana Žatecká, tisková mluvčí Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 754, mobil 603 192 631

e-mail: zatecka.r@kr-ustecky.cz

 

 

Radek Vonka byl v mateřince u rozdávání dárků

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 27.9.2005 / 27.9.2005 | Zveřejnit od-do: 27.9.2005-27.10.2005
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém