Orientační nabídka


 

Radní Komínek řešil silnice na Chomutovsku

1
Chomutovský provoz Správy a údržbu silnic Ústeckého kraje navštívil radní pro dopravu a silniční hospodářství Jaroslav Komínek. Společného jednání se zúčastnil také senátor za volební obvod Chomutov Václav Homolka a Jindřich Franěk, vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství.
 

 
 

Během jara navštíví Jaroslav Komínek všechny provozy Správy a údržby silnic Ústeckého kraje, aby se osobně seznámil s jejich chodem a aktuální situací.

Hlavním tématem jednání v Chomutově byl rozpočet, neboť nedostatečné finance jsou velkým problémem a letošní dlouhá zima se tak ještě více promítne v nadcházejících opravách a údržbě krajských silnic II. a III. třídy.  Zástupci SÚS ÚK informovali radního o připravovaných větších opravách, které budou navrženy do plánu oprav, a o stavu příprav projektů, které by bylo možné případně  financovat z ROP Severozápad. V závěru jednání také projednali otázku nezbytnosti realizace ostrůvku pro přecházení u probíhající stavby Kauflandu v Chomutově, kde nyní není ani přechod pro chodce.

Poté se zástupci Ústeckého kraje společně se zástupci vedení SÚS ÚK přesunuli na Ředitelství silnic a dálnic v Chomutově, kde je přivítala Ing. Alice Dolniaková Vlková, ředitelka Správy Chomutov. Ze strany ŘSD byla podána informace o aktuální situaci v plánované výstavbě okružní křižovatky Přestanov. Další postup či možné úspory v projektu by měly být za účasti všech dotčených stran dojednány během května 2013.

Text a foto: Věra Koutská 

1
Nový vůz je připraven na letní sezónu, na fotce zleva Jindřich Franěk, náměstci SÚS Lenka Holvská a Jaroslav Tačner, radní Jaroslav Komínek a senátor Václav Homolka 

2
Nad plány na okružní křižovatku v Přestanově

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 2.5.2013 / 2.5.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém