Orientační nabídka


 

Reakce na jednání Vlády České republiky

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Reakce na jednání Vlády České republiky
Způsob, jakým populisticky zneužívá Jiří Paroubek situaci v dopravě v Ústeckém kraji, je pro představitele Ústeckého kraje zcela nepřijatelný. Za problém nese odpovědnost právě ČSSD. Ta nepřinesla během svého několikaletého působení u moci především potřebný zákon o veřejné dopravě, který by řešil problémy tohoto typu.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 30.8.2006

 

 

Reakce na jednání Vlády České republiky

 

 

Způsob, jakým populisticky zneužívá Jiří Paroubek situaci v dopravě v Ústeckém kraji, je pro představitele Ústeckého kraje zcela nepřijatelný. Za problém nese odpovědnost právě ČSSD. Ta nepřinesla během svého několikaletého působení u moci především potřebný zákon o veřejné dopravě, který by řešil problémy tohoto typu. Velkou chybou, která se na situaci také podepsala, je vytvoření podmínek pro vznik silného, takřka monopolního postavení DPÚK.

      Opět zde sehrála roli sociálnědemokratická garnitura, která byla za průběh reformy veřejné správy a vznik krajských samospráv zodpovědná. ČSSD se rovněž nemůže zprostit viny za současný stav dopravy i na úrovni krajů. Na základě koaliční dohody pro první období kraje 2000-2004 řídil a odpovídal za oblast dopravy zástupce hejtmana a člen ČSSD Jaroslav Foldyna. Pro kraj nevýhodnou smlouvu pak podepisoval v rámci svých kompetencí ředitel krajského úřadu ing. Jiří Kubricht, rovněž člen ČSSD.

   Jiří Paroubek se opět populisticky snaží zahladit problémy, související s činností ČSSD a odvést pozornost od skutečných problémů, kterým je nejen v našem kraji ale v celé zemi např. zákon o vzniku neziskových zdravotnických zařízení.

 

Reakce na jednání Vlády České republiky

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 30.8.2006 / 30.8.2006 | Zveřejnit od-do: 30.8.2006-30.9.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém