Orientační nabídka


 

Rozvoj průmyslových zón podpoří zaměstnanost

1
Seminář zaměřený na tuto problematiku s názvem Vliv rozvoje strategických průmyslových zón na tvorbu nových pracovních míst uspořádal Ústecký kraj v Chomutově. S návštěvníky zde diskutoval radní pro oblast dopravy Jaroslav Komínek.
 

 
 

Ústecký kraj je vlastníkem jediné průmyslové zóny. Dnes se do ní daří získávat spíše menší investory, kteří se specializují na odborné segmenty průmyslové výroby. Nevytvoří už tisíce míst, spíše jen stovky, zato mají větší nároky na kvalifikaci a vzdělání zaměstnanců. Aktuálně je v zóně sedm investorů, další je v jednání o uzavření nájemní smlouvy. Jako představitel krajské samosprávy bych si přál, aby se všechny zóny v kraji, nejen ta naše, plně rozvíjely, získaly stabilní investory a dokázaly nabídnout našim občanům mnoho zajímavých a perspektivních pracovních míst,“ uvedl na semináři radní Komínek.

V rámci prezentací a diskuze se hovořilo o zóně Triangle, dopravní obslužnosti či novém stavebním zákoně. Ústecký kraj bude v pořádání podobných seminářů pokračovat.

1
Za Ústecký kraj promluvil na semináři radní Jaroslav Komínek, za Krajský úřad Ústeckého kraje jej doprovázela zástupkyně ředitele Monika Zeman

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 1.2.2013 / 1.2.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém