Orientační nabídka


 

Sedm „dobrých listů“ pro absolventy vysokých škol v kraji

a
Ve spolupráci s vysokými školami, které působí v Ústeckém kraji, vyhodnocuje Okresní hospodářská komora v Mostě nejlepší absolventy a předává jim tzv. Dobré listy komory. Další nositelé DL byli oceněni 29. 11. na Magistrátu města Mostu a listy jim předala mimo jiných i hejtmanka Jana Vaňhová.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 30. listopadu 2011¨

   Spolu s dobrými listy pro absolventy odborných učilišť nebo středních škol (ty byly předávány letos již po sedmé) je prestižní ocenění pro absolventy magisterského, bakalářského nebo inženýrského studia letos ve třetím ročníku. Dobrý list dostávají vysokoškoláci s vynikajícími studijními výsledky na školách s pracovišti v kraji, ti, kteří tady také mají trvalý pobyt. Jak zdůraznila ve svém blahopřání hejtmanka Jana Vaňhová, pro Ústecký kraj je školství prioritou, poněvadž potřebuje odborně fundované, technicky vzdělané a nápadité mladé lidi. „Potřebují vás naši zahraniční investoři, trh práce obecně a také můžete přispět k rozvoji podnikatelského prostředí v našem kraji,“ řekla hejtmanka. „Studovali jste zodpovědně, projevili jste ty nejlepší vlastnosti a díky vynikajícím výsledkům se jistě v profesním životě uplatníte.“

   Dobré listy OHK Most předávali spolu s hejtmankou také předseda mostecké komory Rudolf Jung, primátor Mostu Vlastimil Vozka, předseda krajského zastupitelského výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost Oldřich Bubeníček i zástupci tří škol, z nichž se letos držitelé „listů" rekrutovali.

  Dobré listy komory získali: Bc Daniela Traumanová a Bc. Ivana Budilová (obě studovaly geovědní a montánní turismus na Vysoké škole báňské –Technické univerzitě Ostrava, jež má jedno pracoviště rovněž v Ústecké kraji), Bc. Kateřina Lehečková (fyzioterapie) a Bc. Klára Frydrychová (všeobecná sestra) –obě z Ústavu zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně z Ústí n. L.), z Vysoké školy finanční a správní, o. p. s. Praha (pracoviště Most) jsou novými nositeli Dobrého listu komory Ing. Jan Mísař (marketingová komunikace), Bc. Radek Listopad (řízení podniku a podnikové finance) a konečně Bc. Monika Holubová (veřejná správa).

  (Těm, kteří se na mostecký magistrát nemohli v úterý dostavit, se dostane Dobrých listů, Pamětního listu hejtmanky Jany Vaňhové i věcných dárků jinou cestou.)

  

Připravil Mgr. Zbyněk Šebesta,

oddělení tiskových informací,

kancelář hejtmana Ústeckého kraje,

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 742, sebesta.z@kr-ustecky.cz,

www.kr-ustecky.cz

1
Obřadní síň Magistrátu města Mostu, úterý 29. listopadu...

2
Jana Vaňhová a Rudolf Jung při zahájení slavnostního aktu

3

4
Vlevo je předseda krajského zastupitelského výboru Oldřich Bubeníček

5
Pro Dobré listy a Pamětní listy hejtmanky si mohli přijít jen čtyři ocenění...

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 30.11.2011 / 30.11.2011 | Schváleno / Zrušeno: 30.11.2011 / 29.12.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém