Orientační nabídka


 

Seminář pro podnikatele zaměřený na získání dotací

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

Seminář pro podnikatele zaměřený na získání dotací

 

Dne 08.06.2006 se uskutečnil informační seminář určený pro podnikatele, jehož cílem bylo seznámit podnikatelskou veřejnost s dotačními formami podpory malého a středního podnikání.  Seminář byl realizován Odborem regionálního rozvoje  Ústeckého kraje   ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou v Děčíně a Evropskou obchodní akademií v Děčíně, v jejíchž reprezentativních prostorách se seminář uskutečnil. Seminář zahájil přivítáním všech účastníků  Ing. Jiří Petrášek, ředitel Evropské obchodní akademie a informoval účastníky semináře, že škola klade mimo jiné i značný důraz na přípravu svých studentů v oblasti projektového managementu.

Největší časový prostor na semináři byl věnován konkrétním informacím  pro možnou účast podnikatelů v dotačních programech „Regionální podpora podnikání pro malé a střední podnikatele v  Ústeckém kraji“ a „Regionální podpora podnikání  pro drobné podnikatele v Ústeckém kraji“, které jsou vyhlášeny v rámci Společného regionálního operačního programu Ústeckým krajem a  byla zodpovězena i celá řada konkrétních dotazů. Informace k této  stěžejní části semináře prezentovala Ing. Jana Šubrtová, finanční manažerka  obou výše uvedených  grantových schémat   za přispění  Bc. Martina Strakové,  projektové  manažerky  GS pro malé a střední podnikatele. Účastníci semináře obdrželi také rámcovou informaci o  dotačním programu Průmysl a podnikání a základní informace k novému programovacímu  období od RNDr. Jaroslava Koutského z regionální kanceláře agentury CzechInvest.

Na závěr semináře byl poskytnut časový prostor pro konzultace  individuálních projektových záměrů.  Seminář navštívilo cca 30 účastníků, všichni účastníci obdrželi  informační  letáček a obsah prezentace v tištěné podobě.

Organizátor semináře – Odbor regionálního rozvoje Ústeckého kraje touto cestou velmi děkuje  Evropské obchodní akademii v Děčíně  za vytvoření velmi příjemného prostředí pro realizaci semináře a Okresní hospodářské komoře v Děčíně za předání informace o konání semináře členské základně.

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 9.6.2006 / 9.6.2006 | Zveřejnit od-do: 9.6.2006-9.7.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém