Orientační nabídka


 

Seminář s malými a středními podnikateli

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 24.9. 2002

Ústecký kraj inicioval společně s Krajskou hospodářskou komorou v Ústí nad Labem a Svazem obchodu České republiky speciální seminář na téma finanční pomoc malým a středním podnikatelům, které postihly srpnové povodně. Setkání se uskuteční v pondělí 30. září ve velkém konferenčním sále Krajského úřadu v Ústí nad Labem.

Zájemci z řad podnikatelů, kterým je určena státní podpora v rámci programů Rekonstrukce a Obnova O2, obdrží konkrétní informace, jakým způsobem mohou získat finanční  prostředky ze zvýhodněných státních a komerčních podpor. Své formy pomoci podnikatelským subjektům, které byly postiženy záplavami, nabídnou další komerční instituce jako např. Agentura pro rozvoj podnikání, Českomoravská záruční a rozvojová banka, Česká spořitelna a.s., Leasing Česká spořitelna a.s. a Citibank a.s.. Do jejich aktivity budou zapojeny místní pobočky či regionální zastoupení těchto organizací a institucí včetně Regionálních poradenských a informačních center. „Podobným způsobem jsme nedávno v Ústeckém kraji zorganizovali setkání se starosty postižených obcí a měst. Snažíme se takto občanům předat co nejvíce informací. Zároveň chceme upozornit na potřebu urychleného řešení těchto problémů, neboť ne vždy si příslušná ministerstva i vláda uvědomují naléhavost celé záležitosti. V těchto dnech je nesmírně důležité, aby se finanční pomoc od státu někde zbytečně nezdržovala,“ konstatoval Pavel Tošovský, zástupce hejtmana Ústeckého kraje.

Další informace o semináři pro malé a střední podnikatele, který se koná 30. září v Ústí nad Labem, můžete obdržet u pí. Doležalové - telefon: 475 211 940, E-mail: dolezalova@sces.cz

Připravil: František Zálewský, odd. informací a styku s veřejností

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 24.9.2002 / 24.9.2002 | Zveřejnit od-do: 24.9.2002-24.12.2002
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém