Orientační nabídka


 

Setkání představitelů samosprávy k dostavbě dálnici D8 se zúčastní hejtmanka Jana Vaňhová

11
Zítra, ve čtvrtek 10. února 2011, se na Obecním úřadu Vchynice uskuteční setkání představitelů samosprávy na trase stavby dálnice D8, stavba 0805 Lovosice – Řehlovice, a na objízdných trasách. Jednání se zúčastní i hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.
 

 
 

Na programu schůzky je projednání informací o průběhu stavby úseku D8 a o přípravě dalších potřebných povolení k dostavbě.

Dokončení dálnice D8 stále zůstává pro Ústecký kraj, ale i pro mě osobně velmi důležitým a zásadním úkolem a očekávám že přítomní představitelé ministerstva dopravy na jednání podají nové pozitivní informace o dostavbě úseku přes České středohoří,“ říká hejtmanka Jana Vaňhová.

Schůzku svolala starostka obce Vchynice Jana Chládková a starosta Velemína Jiří Skalický. Na setkání budou rovněž přítomni zástupci Ředitelství silnic a dálnic a další odborníci.

 

„Doufám, že z jednání ve Vchynicích vzejdou lepší zprávy pro občany obcí na objízdných trasách. Pozvala jsem pana ministra Víta Bártu a jeho poradce Miroslava Patrika na setkání s občany do Velemína na 17. února. Občané obcí očekávají od ministerstva jasný závazek ke konečnému termínu dokončení stavby dálnice,“ dodala Jana Vaňhová.

 

Připravilo odd. tiskových informací

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 9.2.2011 / 9.2.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém