Orientační nabídka


 

Severočeské farmářské trhy: v pátek OC Olympia Teplice, v sobotu Ústí nad Labem

sft
Po Ústí nad Labem, Chomutově a Mostě se Severočeské farmářské trhy představí i v Teplicích. V pátek 26. srpna od 13.00 do 18.00 hodin si můžete přijít nakoupit od místních producentů k obchodnímu centru Olympia v Teplicích – Srbicích.
 

 
 

Vždy jednou za čtrnáct dní se v pátek odpoledne na prostranství u obchodního centra Olympia budou nabízet kvalitní potraviny a produkce převážně místních zemědělců a malých výrobců. Management obchodního centra by rád ve spolupráci s organizátory z občanského sdružení Český um – Artificium Bohemicum rozšířil možnosti nákupu svých zákazníků, a vyšel tak vstříc těm, kteří míří na víkend mimo Teplice či se jim nechce v sobotu vstávat a vyrážet na nákupy brzy po ránu.

 

A na co se můžete těšit? Protože je farmářská sezona v plném proudu, organizátoři slibují bohatý výběr z nabídky sezónní zeleniny a ovoce a vše zaručeně čerstvé a české. Papriky, brambory, cibule, česnek, salát, zelí, kapusta, rajčata, fazolky, meruňky, broskve, letní jablka, švestky, bylinky – to vše bude pro vás připraveno v prvotřídní kvalitě a právě sklizené. Kromě toho samozřejmě běžný sortiment farmářských trhů – uzenářské a pekařské výrobky, med, domácí vejce, čerstvé mléko, velký výběr sýrů i dalších mléčných výrobků, ale třeba také domácí knedlíky, mošty, rybí výrobky nebo víno. Protože k farmářským trhům patří i doplňkový prodej léčivých čajů či bylinek a přírodní kosmetiky, bude k mání i tento sortiment. Spousta prodejců a zemědělců v Teplicích nabídne své zboží úplně poprvé. Přijďte se sami přesvědčit.

 

Další termíny trhů jsou 9. 9., 23. 9., 7. 10., 21. 10., 11. 11., 25. 11. a 2. 12.

 

V sobotu 27. srpna pokračují po prázdninové přestávce farmářské trhy v Ústí nad Labem v parku u laguny na sídlišti Severní terasa. Opět od osmi hodin si budete moci dojít nakoupit čerstvou a kvalitní zeleninu, ovoce, pečivo, uzeniny, sýry či mléko. Těšíme se na vás.

 

 

Průběžně můžete sledovat informace na www.severoceskefarmarsketrhy.cz.

 

Kontakt pro média:

Adam Weber, weber@sympex.cz, tel.: 602 893 049

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 25.8.2011 / 25.8.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém