Orientační nabídka


 

Severočeské farmářské trhy, sobota 14. 5. od 8 do 12 hodin, Most - hipodrom

b
Po Ústí a Chomutově se Severočeských farmářských trhů dočkají i v Mostě. V sobotu od 8 hodin začínají na hipodromu. Z centra města bude zřízena autobusová linka, která vás přiveze přímo k trhům. Odjezdy linky budou každou půlhodinu z 1. náměstí (Central) se zastávkou Dopravní podnik. První autobus vyrazí v 7.50. Na hipodromu bude po dobu konání trhů bezplatné parkování. (uvnitř zprávy video)
 

 
 

A na co se můžete těšit?

Prodejci a pěstitelé nabídnou sezónní zeleninu a sadbu, vyhlášenou cibuli z Račetic, kozí sýry z Držovic, mostecké domácí těstoviny a knedlíky, mléko, sýry a máslo ze Selského dvora v Brňanech. Nebudou chybět ani řezníci a pekaři, prodejce hub či medu. Vše se bude moci samozřejmě zapít žateckým pivem a místním vínem. Je připraveno i bohaté občerstvení včetně trdelníku a zmrzliny.


Hned po trzích na hipodromu startuje premiérový dostih této sezóny.

 

Projekt Severočeských farmářských trhů SFT, které pořádá občanské sdružení Český um – Artificium Bohemicum pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové a za podpory Krajské agrární komory Ústeckého kraje a jehož patronem je společnost Czech Coal, a. s., počítá letos s pravidelnými akcemi ve třech městech – v Ústí nad Labem, Chomutově a Mostě. Cílem SFT je umožnit lidem v Ústeckém kraji pohodlně a pravidelně nakupovat od prvovýrobců či prověřených dodavatelů čerstvé a kvalitní potraviny s převahou těch z lokálních zdrojů. Lidé tak mohou poznat svého dodavatele a díky přímému kontaktu spoluvytvářet a ovlivňovat nabídku na trhu.

 

Průběžně můžete sledovat informace na www.severoceskefarmarsketrhy.cz.

 

Video: Farmářské trhy v Chomutově

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 12.5.2011 / 12.5.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém