Orientační nabídka


 

Šípková Růženka z Mostu úspěšně reprezentovala kraj

11
Na konci ledna skončilo velké finále celostátní soutěže o nejpovedenější fotografii s pohádkovou tématikou, ve které se Šípková Růženka dětí z 11. základní školy v Mostě umístila s neuvěřitelným počtem 4 741 hlasů na 2. místě. Od prvenství, které získala ve 3. kole fotografické soutěže probíhající dlouhých devět měsíců, a které jí zajistilo účast ve finále, ji dělilo pouhých 180 hlasů.
 

 
 

Fotografie vznikla v krásné vzájemné spolupráci dětí, jejich rodičů, učitelek a herců z Divadla rozmanitostí v Mostě. Cílem  účasti Šípkové Růženky v soutěži  bylo upozornit širokou veřejnost na webové stránky společnosti Celé Česko čte dětem, která fotografickou soutěž vyhlásila. Tato obecně prospěšná nezisková společnost se sídlem v Českém Těšíně upozorňuje širokou veřejnost na nezbytnost každodenního čtení a předčítání dětem a na význam této činnosti pro jejich zdravý emocionální vývoj  a  vzdělávání. V tomto snažení se obrací zejména na rodiče.  Získává  podporu odborníků a známých osobností  společenského života v České republice. Naše škola se k projektu oficiálně připojila už v loňském roce vyvíjením vlastních aktivit, spoluprací s Městkou knihovnou v Mostě,  zapojováním se do projektů společnosti a podporou jejich myšlenek.

 

První místo Růženky ve 3. kole a druhé místo ve velkém finále v rámci republiky je mimořádným úspěchem nejen pro školu,  město Most, ale i pro Ústecký kraj.

 

Za kolektiv tvůrců  Mgr. Dagmar Venclová a Mgr. Sarah Drechslerová, 11. ZŠ  Most

 

1

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 8.2.2011 / 8.2.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém