Orientační nabídka


 

Slavnostní otevření a představení projektu střední školy v ulici Čelakovského

logo
Střední průmyslová škola stavební a Střední odborná škola stavební a technická, Ústí nad Labem, která je příspěvkovou organizací Ústeckého kraje, včera v dopoledních hodinách představila výsledek dokončených dvou části projektu, které jsou součástí rozsáhlejších rekonstrukcí, které na škole proběhly a do budoucna budou ještě pokračovat.
Tisková zpráva ze dne 20.2.2015
 

 
 

 

Slavnostního představení se zúčastnila náměstkyně hejtmana Jana Vaňhová, předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Dagmar Waicová, radní pro oblast investic Ladislav Drlý, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy Štěpán Harašta a vedoucí oddělení ekonomiky krajských financí Miroslav Vacek.

Po úvodní prezentaci, kterou si hosté vyslechli z úst ředitele školy Vítězslav Štefla, a projevech přítomných, následovala prohlídka nového zateplení, oplocení a vybavení školy, které přispěje jak k modernizaci výuky, tak k celkovému zvýšení prestiže školy a středního vzdělávání. „Práce na moderním vybavení napomůže k lepší připravenosti absolventů pro zaměstnavatele,“ nechal se slyšet ředitel Páteřní školy Ústeckého kraje, který doufá, že se škola stane perlou a výkladní skříní našeho kraje. V současné době škola spolupracuje s více než sto firmami.

Dále následovalo slavnostní přestřižení pásky u dílen nového vybavení dřevooborů a účastníci měli také možnost vidět v akci CNC centrum na obrábění dřeva.

Jedním z cílů školy, která je zároveň centrem celoživotního vzdělávání, je vybudování kampusu řemesel, jenž by byl jediný v celé České republice. Celý projekt zateplení objektu stravovny a společenské části včetně výstavby oplocení financoval právě Ústecký kraj. Na modernizaci výuky a vybavení se podílel ROP Severozápad.

Více informací o škole: http://www.stsul.cz/

 

foto
Zateplení budovy školy.

foto
Slavnostní přestřižení pásky.

foto
Náměstkyně Jana Vaňhová, vlevo a Dagmar Waicová, vpravo.

foto
Pro žáky studijního oboru truhlář platí pravidlo dvakrát měř, jednou řež dvojnásob. 

 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Markéta Voleníková
Vytvořeno / změněno: 20.2.2015 / 20.2.2015 | Účinnost od-do: 20.2.2015-20.3.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém