Orientační nabídka


 

Sobotní Bezinka byla atraktivnější, než kdy jindy

1
Sobotní Bezinka se konala za účasti radní Ústeckého kraje Jany Ryšánkové a za finančního přispění Ústeckého kraje.
 

 
 

Tisková zpráva z 18. září 2009

Dvakrát do roka se všichni příznivci terénních motorek mohou vydat do obce Kamýk a bezprostředně si užít atmosféru motocyklových závodů. Návštěvníci si již zvykli na příkladnou organizaci a bohatý program. I přes vysoko nasazenou laťku, se pořadatelé z Moto klubu Bezinka Kamýk každoročně pokouší úroveň celé akce pozdvihnout ještě o stupínek výš.

Akce by se bez účasti sponzorů mohla těžko uskutečnit. V letošním roce akci finančně podpořil i Ústecký kraj. Členka rady ÚK Jana Ryšánková se závodů zúčastnila a  podělila se o své bezprostřední pocity: „Bezinkáři jsou hlavně dobrá parta, vedou k lásce k tomuto sportu i své potomky a líbí se mi, že každoročně předávají výtěžek ze závodů některému z dětských ústavních zařízení.“

V sobotu 12.9. diváci mohli obdivovat  mimo jiné i na vystoupení pěti Freestyle motocrossařů, kteří tvoří špičku tohoto adrenalinového sportu nejen v naší republice. Petr "Kuchta" Kuchař, který jako první na Kamýku předvedl back flip, chyběl ani tentokrát, a své kousky předvedla nejsilnější tuzemská sestava, která je u nás k vidění. Petr „Pilník“ Pilát, Ondřej „Čert“ Záruba a nejmladší FMX jezdec v ČR Matěj Česák.

Ceny malým závodníkům, ale i vítězům všech ostatních kategorií předala radní ÚK Jana Ryšánková spolu se starostou Litoměřic Ladislavem Chlupáčem.

Vyhlášení výsledků letošních závodů i zajímavá videa je možné stáhnout na adrese:

http://www.bezinka.cz/

1

2
Členka Rady Ústeckého kraje Jana Ryšánková při předávání cen

 
Zodpovídá: Soňa Poupětová
Vytvořeno / změněno: 18.9.2009 / 18.9.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém