Orientační nabídka


 

Solar Turbines stvrdila svou investici, podepsala kupní smlouvu

1
Společnost Solar Turbines dnes slavnostně podepsala smlouvu o koupi nemovitosti ve strategické průmyslové zóně Žatec Triangle.
 

 
 

Tisková zpráva z 9. března 2011

Ředitelka mezinárodních výrobních operací společnosti Solar Turbines, která v rámci globálního koncernu Caterpillar vyrábí průmyslové turbíny, Christi Noel a hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová dnes na jednání Zastupitelstva Ústeckého kraje podepsaly smlouvu o koupi nemovitostí ve strategické průmyslové zóně Žatec Triangle.

Dnešním podpisem stvrzujeme desetiměsíční spolupráci se společností Solar Turbines. Společnost splnila všechny podmínky, získala veškerá potřebná povolení, počátkem března začala na Trianglu faktická výstavba nového závodu. Společnost už dokonce zaměstnává první pracovníky. A já věřím, že spolu s tím, jak bude pokračovat výstavba, bude pokračovat i nábor nových zaměstnanců,“ řekla po podpisu hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.

Christi Noel ve svém projevu neopomněla zdůraznit přátelskou spolupráci s místními úřady a také to, že nově budovaný závod bude splňovat nejpřísnější ekologické požadavky.

Nový podnik na Trianglu bude opravovat průmyslové plynové turbíny z celé Evropy, Afriky a Středního východu. Bude to jediný závod společnosti Solar Turbines, který v tomto regionu zvládne renovace klíčových součástí turbín potřebných pro jejich následné generální opravy.

 

Připravila:

Mgr. Magdalena Hanáčková, tisková mluvčí

odbor kanceláře hejtmana Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 726

mob. 737 203 666

hanackova.m@kr-ustecky.cz

 

 

1
Smouvu o koupi nemovitosti podepsala Christi Noel, ředitelka mezinárodních výrobních operací společnosti Solar Turbines EAME s.r.o., a hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová

2

3

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 9.3.2011 / 9.3.2011 | Účinnost do: 31.3.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém