Orientační nabídka


 

Soutěž Studuj gastro vyhráli žáci z Roudnice nad Labem

V sobotu 6. května proběhlo v prostorách pražského O2 universa vyhlášení výsledků třetího ročníku soutěže Studuj gastro. Ovládla jej Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Roudnice nad Labem.
Tisková zpráva ze dne 9. května 2023
01
 

 
 
Třetí ročník soutěže Studuj gastro vyhráli žáci roudnické střední školy pod vedením ředitelky Heleny Všetečkové. „Že ruce nad hlavu vítězům zvedal Zdeněk Pohlreich je jen třešničkou na hodně sladkém dortu pro vítěze, tedy naši školu. Velký dík patří celému školnímu týmu, který se na této prestižní výhře podílel, a samozřejmě i Ústeckému kraji za jeho dlouhodobou a systematickou podporu, bez které by tyto úspěchy nebyly možné,“ vyjádřila se k výhře ředitelka Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Roudnice nad Labem.

Soutěž Studuj gastro vyhlašuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR ve spolupráci s Českým gastronomickým institutem. Program je určen středním gastronomickým školám napříč Českou republikou, které se snaží výhradně přes sociální sítě motivovat studenty posledních ročníků základních škol ke středoškolskému studiu gastronomie. Dlouhodobým cílem programu je pozvednutí reputace gastronomických oborů, motivace k jejich studiu a podpora vzdělávání a profesionalizace v gastronomii.

1
1. místo v soutěži Studuj gastro obsadila SOŠ a SOU Roudnice nad Labem
(ZDROJ: SOŠ a SOU Roudnice nad Labem)

 


 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 9.5.2023 / 9.5.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém