Orientační nabídka


 

Spolchemie bude dál podporovat aktivity v kraji

11
Hejtmanku Ústeckého kraje Janu Vaňhovou přišel dnes informovat o výsledcích a záměrech firmy nový generální ředitel ústecké Spolchemie Paul Yianni, který je v této funkci od ledna 2011. Doprovázel ho předseda dozorčí rady Spolchemie Martin Procházka.
 

 
 

V současnosti Spolchemie přechází od krizového řízení do normálního stabilizovaného režimu hospodaření. Jak uvedl Paul Yianni, globální ekonomická a finanční krize znamenala pro Spolchemii dvou- až tříleté zdržení v dalších záměrech a rozvoji. Podle jeho slov se nyní trh posílil a o produkty Spolchemie ze segmentu umělých pryskyřic je rostoucí zájem.

 

Stabilizoval se počet zaměstnanců, podnik obnovil svoji pozici vůči financujícím bankám a připravuje novou strategii. Její důležitou součástí bude i další rozvíjení vztahů s městem a krajem. Spolchemie chce po dvou krizových letech rozšířit portfolio podporovaných aktivit v kraji.

 

Hejtmanka popřála novému generálnímu řediteli mnoho úspěchů v jeho funkci. „Vítám potěšitelné informace ze Spolchemie. Kraj má s firmou uzavřenou pětiletou smlouvu, jejíž součástí je podíl na zlepšování kvality života v regionu. Díky tomu již byla věnována finanční podpora mnoha oblastem,“ říká Jana Vaňhová.

 

Martin Procházka informoval o připravovaných krocích v hospodaření s odpady a o zlepšování vlivů chemické výroby na životní prostředí. Díky unikátní chemické technologii, která pracuje na bázi obnovitelných surovin, mají epoxidové pryskyřice ze Spolchemie certifikát ekologicky šetrného výrobku.

 

1
Hejtmanka Jana Vaňhová přijala nového generálního ředitele Spolchemie Paula Yianniho a předsedu dozorčí rady Martina Procházku

2

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 10.3.2011 / 10.3.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém