Orientační nabídka


 

Společnost Johnson Controls v zóně Triangle mění název na Yanfeng

y
V dubnu 2015 byla podepsána smlouva o společném podniku pro globální trh automobilových interiérů mezi společnostmi Johnson Controls a Yanfeng Automotive Trim Systems, Co, Ltd. V těchto dnech byla do obchodního rejstříku zanesena změna obchodní firmy JC Interiors Czechia s.r.o. na společnost s názvem Yanfeng Czechia Automotive Interior Systems s.r.o.
 

 
 

Po vytvoření společného podniku vznikl největší světový dodavatel automobilových interiérů s tržbami cca 8,5 miliard USD. Yanfeng bude v joint venture držet většinový podlí ve výši 70 % a Johnson Controls bude držitelem podílu ve výši 30 %. Výrobkové portfolio bude obsahovat přístrojové desky a palubní systémy, dveřní panely, podlahové a stropní konzoly. Nová společnost bude mít centrálu v Šanghaji a globální technologická, vývojová a zákaznická centra ve Spojených státech, v Evropě, v Číně, v Japonsku a v Indii.

Původní závod Johnson Controls byl vybudován jako projekt na zelené louce v roce 2011 v průmyslové zóně Triangle v Žatci v Ústeckém kraji. V současné době má asi 1 000 zaměstnanců, zaujímá plochu 30 000 metrů čtverečních a vyrábí součásti pro interiéry automobilů, zejména přístrojové desky a dveřní panely pro automobily BMW, Daimler, Škoda a Volvo.

V období do 30. června 2015 provedl Johnson Controls řadu konverzí systémů ve svých závodech. Konverze propojují lokality joint venture Johnson Controls do struktury nové právnické osoby Od července začíná JS Interiors působit jako nová společnost pod novým názvem s novým logem. Nový joint venture má název Yanfeng Automotive Interiors a předpokládá se, že závod v Žatci bude pokračovat v činnosti kontinuálně.

Zdroj: Johnson Controls a Yanfeng

y

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 21.7.2015 / 21.7.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém