Orientační nabídka


 

Střední průmyslová škola, Resslova 5 v Ústí nad Labem byla oceněna zaměstnavateli

Klub zaměstnavatelů, o. p. s., pomáhá zlepšovat kvalitu řízení lidských zdrojů, podílí se proaktivně na rozvoji vzdělávání na všech úrovních, podporuje vznik kvalifikovaných pracovních míst a tím přispívá ke zvyšování konkurenceschopnosti ČR. Zvláštní pozornost při aktivitách na trhu práce věnuje Klub zaměstnavatelů podpoře spolupráce firem se středními i vysokými školami. Kromě ocenění Zaměstnavatel roku klub organizuje také hodnocení Škola doporučená zaměstnavateli na regionální i celostátní úrovni.
Tisková zpráva ze dne 15. října 2021
c
 

 
 
Již po sedmé vyhlásil v letošním roce Klub zaměstnavatelů výsledky soutěže s názvem Doporučeno zaměstnavateli. V rámci soutěže zaměstnavatelé hodnotí střední a vysoké školy z hlediska připravenosti absolventů do praxe a praktického života.  Podpora SPŠ, Resslova 5, podniky a firmami je pro žáky základních škol a jejich zákonné zástupce jasným vzkazem, jakým směrem se mají orientovat při volbě středoškolského a pozdějšího, navazujícího, vysokoškolského vzdělání. Hlavní kritérium při posuzování hraje uplatnitelnost absolventů škol ve firmách. SPŠ, Resslova 5, navázala na loňský úspěch a prvenství obhájila i v letošním roce.

Pořadí středních škol v Ústeckém kraji: 

1. STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA, RESSLOVA 210/5, ÚSTÍ NAD LABEM 
2. SOŠ ENERGETICKÁ A STAVEBNÍ, OA A SZDRŠ, NA PRŮHONĚ 4800, CHOMUTOV 
3. STŘEDNÍ ŠKOLA AGC, a. s., ROOSEVELTOVO NÁMĚSTÍ 5, TEPLICE

Doporučeno zaměstnavateli je nejen značka, která pomůže uchazečům o studium a jejich rodičům v orientaci, kde získat kvalitní vzdělání s vysokou pravděpodobností dobrého zaměstnání, ale také projektem podporujícím orientaci na správné obory a přispívajícím ke zlepšení komunikace mezi školami, jejich zřizovateli a firmami,“ vyjádřil se ředitel Klubu zaměstnavatelů Pavel Hulák.

a
Ředitel SPŠ Resslova 5 v Ústí nad Labem Jaroslav Mareš se zástupci Klubu zaměstnavatelů

b

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 15.10.2021 / 15.10.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém