Orientační nabídka


 

Střední škola TGA Chomutov má nový kadeřnický salon

Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov vyučuje na středisku v Kadani obor kadeřník. Před rokem byla pro žáky tohoto oboru otevřena zrekonstruovaná cvičná pracoviště pro zabezpečení potřebné úrovně praktické výuky v objektu školy v ulici Fibichova, Kadaň.
Tisková zpráva ze dne 22. září 2021
kadeřnický salon v Kadani
 

 
 
Dne 21. září 2021 byl za přítomnosti náměstka hejtmana Ústeckého kraje Jiřího Kulhánka a radní Ústeckého kraje Jindry Zalabákové otevřen nový Školní kadeřnický salon v ulici Fibichova, Kadaň. Salon je bezbariérový, moderní vybavení umožňuje nabízet veřejnosti široké služby dámského i pánského kadeřnictví a žákům uplatnit své nabyté teoretické i praktické znalosti a dovednosti již v průběhu vzdělávání.

Ve svých projevech oba hosté vyzdvihli snahu školy o zlepšení podmínek vzdělávání žáků a tím jejich uplatnitelnost na trhu práce. Při prohlídce nových pracovišť ocenili jejich účelnost, vkusnost, kvalitu vybavení a také celkovou koncepci výuky, kdy škola přesunula výuku oboru kadeřník z nevyhovujícího a energeticky náročného objektu na Mírovém náměstí v Kadani do volných prostor v ulici Fibichova. 

školní kadeřnický salon
Střední škola TGA Chomutov má nový kadeřnický salon

školní kadeřnický salon
 




 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 22.9.2021 / 22.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém