Orientační nabídka


 

Střední škola zahradnická a zemědělská A. E. Komerse v Děčíně získala v rámci projektu Erasmus+ mezinárodní ocenění

Díky spolupráci se zahraničními vzdělávacími institucemi získala Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín – Libverda mezinárodní ocenění v rámci projektu Erasmus+.
Tisková zpráva ze dne 5. listopadu 2021
a
 

 
 

Za svůj ukončený projekt s názvem „Searching and balancing contrasts between nature protection and intensive agriculture in different European countries“ získala Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín – Libverda, příspěvková organizace, mezinárodní evropské ocenění The European Innovative Teaching Award v rámci programu Erasmus+ v kategorii Střední odborné školy a organizace působící v sektoru odborného vzdělávání a přípravy (VET). Toto prestižní ocenění je udělováno za výjimečný přínos škol a jejích učitelů v odborném vzdělávání. V každé kategorii může být oceněn maximálně jeden projekt v každé zemi.

Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín – Libverda, spolupracovala na výše zmíněném projektu se španělskou zemědělskou školou EFA El Soto v Granadě a dánskou zemědělskou školou Landbrugsskolen v Höngu. V průběhu dvouletého trvání projektu se žáci i učitelé seznámili nejen s faunou a flórou národních parků a chráněných krajinných oblastí všech partnerských zemí, ale také s nutnými aktivitami, které vedou k jejich zachování a ochraně. V rámci mezinárodní spolupráce také navštívili přilehlé zemědělské podniky a prakticky zjišťovali, jaké vlivy má intenzivní zemědělská produkce na ekosystémy chráněných oblastí.

a
Díky mezinárodní spolupráci se žáci seznámili s rozmanitými ekosystémy 

bhdghdf


 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 5.11.2021 / 5.11.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém