Orientační nabídka


 

Svěřte ošetření stromu odborníkům. Bezplatně

Máte v obci strom, na kterém se podepsal zub času? Žádejte o grant Zdravé stromy pro zítřek, který uděluje Nadace Partnerství ve spolupráci se Společností pro zahradní a krajinářskou tvorbu.
 

 
 

Máte v obci strom, na kterém se podepsal zub času? Žádejte o grant Zdravé stromy pro zítřek, který uděluje Nadace Partnerství ve spolupráci se Společností pro zahradní a krajinářskou tvorbu. Grant nabízí bezplatné ošetření stromu kvalifikovanými odborníky, kteří vlastní mezinárodní certifikát Evropský arborista (European Tree Worker). Cílem Zdravých stromů pro zítřek je upozornit na potřebu kvalitní a včasné péče o vzrostlé stromy, jejichž hodnota se mnohdy pohybuje až ve statisících korun.

 

„Uzávěrka žádostí o bezplatné ošetření stromu je 11. listopadu. Při výběru nebude hrát roli velikost stromu ani jeho stáří. Komise se zaměří zejména na potřebnost odborného zásahu, historii stromu a jeho význam pro místní obyvatele. Podrobné informace a úplné podmínky udělení grantu najdou zájemci na stránkách www.stromzivota.cz,“ uvádí  Mirka Drobílková z Nadace Partnerství.

 

„Z loňských zkušeností je zřejmé, že Zdravé stromy pro zítřek jsou ideálním řešením pro malé obce, školy nebo sdružení, které chtějí ošetřit strom, avšak samy na potřebnou péči nemají peníze. Větší města oceňují především získání informací, jak ověřit kvalitu nabízených služeb a kontakty na prověřené arboristy,“ dodává Drobílková. Provedené odborné zákroky zajistí zdravý růst stromu, jeho odolnost proti povětrnostním podmínkám i bezpečnost stromu pro jeho okolí. Strom navíc ošetří kvalifikovaní pracovníci s certifikátem Evropský arborista, kteří prošli zkouškou prokazující úroveň jejich odborných znalostí.

 

 

Více informací Vám poskytne:

Miroslava Drobílková, koordinátorka programu Strom života, e-mail: mirka.drobilkova@nap.cz, tel.: 515 903 125

Světlana Vávrová, Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, e-mail: vavrova@szkt.czTato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ,  tel.: 257 323 953, mobil: 724 900 597

 
Zodpovídá: Bc. Iveta Pelikánová
Vytvořeno / změněno: 14.9.2010 / 14.9.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém