Orientační nabídka


 

Tanec a cvičení: handicapovaní změřili své dovednosti v soutěži

V Kulturním domě v České Kamenici se konal XVIII. ročník soutěže v tanci a cvičení pro handicapované. Na akci, kterou pořádalo středisko Domov pro osoby se zdravotním postižení v České Kamenici, si přišlo zatančit celkem 195 soutěžících a hostů.
Tisková zpráva ze dne 31. října 2023
Taneční soutěž Česká Kamenice
 

 
 
V soutěži bylo zastoupeno 12 organizací z Ústeckého a Libereckého kraje. Již tradičně akci svým vystoupením s názvem Calypso zahájili zaměstnanci DOZP Česká Kamenice. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích. V „Country tanci“ si 1. místo vytančila skupina Lucarino Dance z Libochovic. V „Moderním tanci“ zvítězili klienti ze střediska DOZP Háj u Duchcova. V kategorii „Společenský tanec“ obsadili 1. místo klienti Chráněného bydlení Oleška – Kamenice z Děčína a v kategorii „Aerobik“ vyhráli klienti ze střediska DOZP Česká Kamenice.

Mezi týmy, které se také umístily na stupních vítězů byly středisko DOZP Stará Oleška, Domov Na Pustaji Křešice, DOZP Kytlice, Chráněné bydlení v Rumburku, Domov Sluneční Dvůr – Sosnová a Lada. Klienti z Agentury Pondělí, Slunečnice a z organizace Domov Brtníky se akce zúčastnili mimo soutěž, jako hosté. 

XVIII. ročník taneční soutěže obohatilo vystoupení týmu roztleskávaček z České Kamenice, se kterými si klienti v odpoledních hodinách i zatančili.
  
Vedení organizace tímto děkuje všem, kteří se podíleli na přípravě celé akce, za péči o hosty a klienty a za vytvoření příjemné atmosféry po celou dobu soutěže. Poděkování patří za finanční podporu Městskému úřadu v Česká Kamenici, jež poskytl dotaci na uhrazení pronájmu sálu v Kulturním domě v České Kamenici a paní Gebyové za krásné upomínkové trofeje ze skla, které vyrobila pro všechny zúčastněné týmy.

Kulturní dům v České Kamenici hostil tradiční akci pro handicapované
Kulturní dům v České Kamenici hostil tradiční akci pro handicapované

Akce se zúčastnily dvě stovky klientů z Ústeckého a Libereckého kraje
Akce se zúčastnily dvě stovky klientů z Ústeckého a Libereckého kraje 

 

Předávání cen vítězům
Předávání cen vítězům

 

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 31.10.2023 / 31.10.2023 | Zveřejnit od: 31.10.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém