Orientační nabídka


 

Tradiční libochovická pouť ve stylu divokého západu

11
V posledním srpnovém týdnu připravili klienti a zaměstnanci domova důchodců v Libochovicích ústavní pouť, která nabízela bohatý program i pohoštění a pouťovou taneční zábavu.
 

 
 

Tisková zpráva z 27. 8. 2010

 

 

V posledním srpnovém týdnu připravili klienti a zaměstnanci domova důchodců v Libochovicích ústavní pouť, která nabízela bohatý program i pohoštění a pouťovou taneční zábavu.

 

Návštěvníci pouti v domově důchodců v Libochovicích se měli skutečně na co těšit a nebyli zklamáni. Úvodní divadelní představení zavedlo diváky na divoký západ mezi kovboje a indiány. Jako herci vystupovali nejen zaměstnanci domova důchodců, ale snad půlka Libochovic včetně rodin s dětmi. K životu v indiánské vesnici i ke kovbojům patří koně, proto si v představení zahrála i tato živá zvířata. Rekvizity na představení si zaměstnanci vyrobili sami. Účastníci se pak mohli vyfotografovat s opravdu živým Vinettouem, Old Shatterhandem i s Limonádovým Joem a dalšími filmovými hrdiny.

„Oceňuji, že tradiční srpnová libochovická pouť přerostla významem areál domova důchodců a stala se záležitostí celých Libochovic. Vedení tohoto krajského zařízení si zaslouží za organizaci pouti uznání,“ řekla členka Rady Ústeckého kraje Jana Ryšánková, která přijala pozvání na tuto pouť.

V parku u domova důchodců se sešlo víc než 300 návštěvníků. Ústavní pouť je tradiční, koná se každý rok v srpnu.

 

1
     2

3
      4

5
     6

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 31.8.2010 / 31.8.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém