Orientační nabídka


 

Třetí farmářský trh v Chomutově

kk
Opět po měsíci se Severočeské farmářské trhy (SFT) vrací v sobotu 25. června na chomutovské náměstí 1. máje. Protože zájem návštěvníků je veliký, trhy se ještě rozšíří a pokryjí celé náměstí.
 

 
 

A co Vám 35 stánků nabídne?

Nabídka bude skutečně pestrá a premiérově v Chomutově představí své zboží hned 7 prodejců.

V první řadě bude velká nabídka sezónního ovoce (třešně, jahody) a zeleniny (nové brambory, salát, mrkev, zelí, okurky, cibule atd.) z Litoměřicka a dalších koutů Ústeckého kraje. Z uzenářských výrobků  se můžete těšit  na oblíbené Švejkovy klobásy a či dobroty od Mandincových z Mostu. Nabídku kozích sýrů rozšíří produkty z farmy Nová Víska, nebudou ale chybět již zavedení prodejci z Držovic či mlékárna z Braňan. I v medech a dalších včelích produktech bude větší výběr. Na trhu budou také čerstvá vejce z prověřených chovů. Nebude chybět ani koření, bylinky a ochucené octy či oleje. Samozřejmostí našich trhů je i pivo a víno, pečivo, mošty, těstoviny nebo houby.

Začínáme v 8.00.

Pokračuje také soutěž o nejlepší chomutovský recept.

Projekt Severočeských farmářských trhů SFT, které pořádá občanské sdružení Český um – Artificium Bohemicum pod záštitou hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové a za podpory Krajské agrární komory Ústeckého kraje a jehož patronem je společnost Czech Coal, a. s., počítá letos s pravidelnými akcemi ve třech městech – v Ústí nad Labem, Chomutově a Mostě. Cílem SFT je umožnit lidem v Ústeckém kraji pohodlně a pravidelně nakupovat od prvovýrobců či prověřených dodavatelů čerstvé a kvalitní potraviny s převahou těch z lokálních zdrojů. Lidé tak mohou poznat svého dodavatele a díky přímému kontaktu spoluvytvářet a ovlivňovat nabídku na trhu.

Průběžně můžete sledovat informace na www.severoceskefarmarsketrhy.cz.

 

Kontakt pro média:

Adam Weber, weber@sympex.cz, tel.: 602 893 049

 

2
Hejtmanka Jana Vaňhová při nákupech na květnových trzích v Chomutově

c
Dne 28. května byl v Chomutově 2. farmářský trh

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 24.6.2011 / 24.6.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém