Zlatou medaili ve finále soutěže vybojoval tým, který tvořili kuchařka Laura Fedoseevová, cukrářka Kristýna Počárovská, commis Evelina Pavlish a číšník Jan Šup.
Soutěžní menu se skládalo z předkrmu, který tvořila chřestová sedlina, cizrnové pyré, pomerančový dresing, chřest v nori řase a cream cheese, hlavního chodu složeného z rolky z kuřete s kroketou, smržové omáčky, hráškového pyré, kapustového závitku a smažené kůže, a dezertu. Ten obsahoval hrušku, černý bez, vlašský ořech a limetu, hruškové želé a gel. Každý chod byl doplněn míchaným nápojem – připraveno bylo medové yuzu, Virgin Hugo a hruškový punč s limetkovou espumou.
Do finále se
probojovalo pět škol z celé České republiky – Střední škola gastronomie U
Krbu, Praha 10, SŠ obchodu
a gastronomie Zlín, OA, VOŠZ a SZŠ, SOŠS Jihlava, Hotelová škola Vršovická,
Praha 10 a SOŠ a SOU Neklanova Roudnice nad Labem.
Žákyně a žáci SOŠ a SOU Neklanova Roudnice nad Labem vyhráli zlaté medaile
Tým tvořili kuchařka Laura Fedoseevová, cukrářka Kristýna Počárovská, commis Evelina Pavlish a číšník Jan Šup.